Nova secció de fotografia al web de la FEEC

0
402

Les màquines de fotografia digital han esdevingut cada vegada més populars, significativament més econòmiques, i cada cop més muntanyencs en porten una a la seva motxilla. Així doncs qualsevol muntanyenc ho té fàcil per captar les imatges que li agraden i ja que a tots ens agrada que quan fem una bona fotografia la puguem compartir amb els companys, és per aquest motiu que el web de la FEEC posa en marxa aquesta nova secció dedicada a la fotografia. L´objectiu del contingut d´aquesta secció del web és doncs exposar les fotografies que es rebin dels usuaris del web de temàtica muntanyenca. Això ho trobareu a Galeria. La secció compta també amb un apartat de Formació, on s´inclouen enllaços a diversos cursos de fotografia que es poden trobar a internet. La secció d´Informació ens remet a concursos, enllaços a webs interessants (webs de fotògrafs de natura i muntanya, fòrums internacionals, …) i enllaços a webs de novetats. | El món de la fotografia avui canvia tant ràpid i compta amb tants experts que publiquen el que saben i les anàlisis que fan de màquines i accessoris que la manera més pràctica d´estar al dia amb fiabilitat i rapidesa és seguir aquests experts. Tanmateix, s´ha creat un nou Fòrum per tal de compartir experiències i fer consultes als altres internautes. I l´últim apartat és el de Foto denúncia, on es visualitzaran les fotografies per denunciar danys a la natura, abusos de les autoritats, amenaces ecològiques, indicacions errònies i altres de caire similar, sempre relacionades amb la muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.