El xilè Andrés Acuña, ha estat el vencedor de la XV edició de la Cursa de Fons de Canovelles

0
458

Acuña, del Fila –Domingo Catalán Fondistes Club, ha emprat un temps de 48:55 en completar els, aproximadament, quinze quilòmetres de recorregut (faltaven, si fa o no fa, uns 500 metres per arribar als 15.000 metres anunciats per la organització). Acuña ha encapçalat la prova desde el començament, i al kilòmetre tres ja corria sol. Cap atleta li ha pogut disputar el triomf, i per darrera el palermità Carmelo Quattrochi i l´ Albert Caballero s’han jugat el segon lloc en un esprint de 500 metres resolt clarament a favor del sicilià resident a Sabadell, (49:14 per 49:20). Quart ha estat l’atleta del Club Natació Terrassa Vicenç Sellarès (50:14), qui en meta ha admès no estar recuperat encara de la gran temporada hivernal que ha dut a terme. Cinquè ha entrat l’atleta veterà del Cornellà Atlètic José Parra (50:19), sisè el local Elías Resina (50:33), i setè el ultrafondista de Sant Boi Ricard Verge (50:43), el dia desprès de fer trecer en la Mitja Marató de Berga. La guanyadora ha estat Carme Ballesteros (57:46), vencent a la barcelonina Esperanza Zuriguel (58:25), mentre que Montse Cinca (una dona que és pràcticament professional en l’atletisme, el ciclisme i duatló), ha completat el pòdium arribant en 59:09. La cursa per als més petits l’ha guanyada Ángel Colombo, i en aquesta darrera hi ha près part 168 corredors. | Un total de 1025 atletes han acabat la prova de 15 kilòmetres, i tots ells han pogut disfrutar d’un dia ideal per correr, una bossa de regal ben farcida i una suadera com a obsequis, una butifarrada i una organització que ha disposat molt correctament serveis imprescindibles com el de guarda-bosses, el d’avituallament i el de dutxes. Nomès cal recalcar-li als amics del Club Atletisme Canovelles dues coses: la sortida es massa estreta per a tants atletes, cosa que ha produït un tap al començament (i no està marcada la ratlla d´inici), i els tres primers kilòmetres eren exageradament curts. En qualsevol cas, una matinal magnífica abans de menjar la mona de Pasqua.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.