7.500 inscrits a la Cursa de Bombers-Nike.

0
323

Ja s’ha arribat als 7.500 inscrits a la cursa de Bombers-Nike que es celebrarà el proper 3 d’abril a Barcelona sobre 10 Km. Les inscripcions segueixen obertes per Internet al web de la cursa <a href="http://www.cursabombers.com">www.cursabombers.com</a> fins dimarts, 29 a les 13 hores. A partir del dimecres 30, només es faran inscripcions a la Fira del corredor a l’Estació de França fins arribar al límit dels 10.000 corredors marcat per la organització. La Fira del corredor estarà oberta fins dissabte, però la previsió es esgotar els dorsals lliures entre dimecres i dijous si segueix el ritme de noves inscripcions dels darrers dies.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.