THORLOS TRAINNING CAMP

0
448

Si t’agraden les curses de muntanya, no et pots perdre el Thorlos Trainning Camp. Sota l’Organització i supervisió de Can Carelleu i amb la col·laboració de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya i la marca de mitjons Thorlos, es celebrara els propers 9 i 10 d’abril aquest campus destinat als amants de les curses de muntanya. Es faran entrenaments dirigits, taula rodona i audiovisuals, tot això amb la presència i l’assessorament de corredors d’elit com Esteve Canal, Jordi Martin o Carme Tort entre altres, i sota la direcció de Ricard Vila. Si vols més informació, truca a Can Carelleu 932 03 78 74.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.