Cursa de fons de Canovelles

0
372

El club s´està preparant per l´arribada d´uns dels actes esportius més grans, la Cursa de Fons, que es celebrarà el proper dia 28 de març a Canovelles. En aquesta edició l´organització de la cursa compta amb el suport de moltes empreses colaboradores que fan que els atletes que hi participin i que l´acabin puguin gaudir d´ uns fantàstics lots gràcies a les empreses col·laboradores. Enguany, la cursa de fons es farà per un circuit mixt, sorra i asfalt, un circuit total de 15 km, amb 2 avituallaments. En aqueta edició es farà obsequi d´una sudadera, productes cedits per l´empresa RECKITT-BENCKISER, KH-Lloreda, Pastas Gallos, entre d´altres, tambè es farà un esmorzar gratuït per tots els corredors que consistirà amb una llesca de pà amb tomàquet i una butifarra.| REGLAMENT DE LA XV CURSA DE FONS DE CANOVELLES. Cursa oberta a tothom que accepti la distància com aquest reglament. La distància serà de 15 Km. Sortida a les 10,30 h del matí des del pavelló nou de Canovelles i arribada al mateix lloc. El control d´arribada es tancarà a les 12,15 h. El preu de la inscripció és de 10 euros. Hi haurà avituallaments als Km 5 i 10. TROFEIGS. – 5 primers de la general (masc-fem). – Els primers de cada categoria. – Els 5 primers locals (masc-fem). – L´equip amb més participants que acabin la cursa. – Els 3 equips millor classificats (masculins i femenins). En homes puntuen 5 i en dones 3. – L´atleta més jove i el més veterà. Es considerarà atleta local tot aquell corredor o corredora empadronat al municipi de Canovelles o bé que formi part del C.A.Canovelles. L´organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l´edat de l´atleta. El dorsal haurà de ser ben visible i queda prohibit córrer sense dorsal. L´organització es reserva el dret d´acceptar inscripcions el mateix dia a un preu de 12,5 euros. LA BOSSA DEL CORREDOR INCLOU: – Una sudadera. – Productes cedits per l´empresa RECKITT-BENCKISER. – 1 producte de KH.- Lloreda. – 1 producte de Pastas Gallo. – La revista de la cursa. – Un vale per un ENTREPA DE BOTIFARRA. A més hi haurà sorteig de material esportiu durant la cursa, amb el nº de dorsal. INSCRIPCIONS. A partir del dia 28 de febrer i fins al dijous 24 de març o bé quan s´arribi als 1100 inscrits (Cursa de Fons) i 200 inscrits (Minimarató). Les inscripcions es poden fer a: – Per internet: www.siesports.com – L´Aire Esports (Granollers). – Running Vallès (Sant Cugat). – Ronda 43 (Mataró). – Comissió Marató Catalunya. – Pavelló Nou de Canovelles. – Per fax: fer un ingrés de 10 euros al nº compte de "la Caixa " (2100-57777-36-0100047353) i enviar el comprovant i les dades de l´atleta al fax 938494739. Telèfons d´informació: 677703529 / 938463248 V MINIMARATÓ DE CANOVELLES. 9,30 h 1 MILLA (1609 m): Júniors (1986-87) i juvenils-cadets (1988-89-90) 9,40 h 1 MILLA (1609 m): Infantils (1991-92) i alevins (1993-94) 9,50 h 500 m: Benjamins (1995-96), Pre-benjamins (1997-98) i menuts (1999 i anteriors) Preu de la inscripció: 3 euros. Regal d´una sudadera, i productes cedits per les empreses col.laboradores. I a més entrepà. Trofeig per als 3 primers de cada categoria i pels primers atletes locals.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.