Cursa de fons de Canovelles

0
448

El club s´està preparant per l´arribada d´uns dels actes esportius més grans, la Cursa de Fons, que es celebrarà el proper dia 28 de març a Canovelles. En aquesta edició l´organització de la cursa compta amb el suport de moltes empreses colaboradores que fan que els atletes que hi participin i que l´acabin puguin gaudir d´ uns fantàstics lots gràcies a les empreses col·laboradores. Enguany, la cursa de fons es farà per un circuit mixt, sorra i asfalt, un circuit total de 15 km, amb 2 avituallaments. En aqueta edició es farà obsequi d´una sudadera, productes cedits per l´empresa RECKITT-BENCKISER, KH-Lloreda, Pastas Gallos, entre d´altres, tambè es farà un esmorzar gratuït per tots els corredors que consistirà amb una llesca de pà amb tomàquet i una butifarra.| REGLAMENT DE LA XV CURSA DE FONS DE CANOVELLES. Cursa oberta a tothom que accepti la distància com aquest reglament. La distància serà de 15 Km. Sortida a les 10,30 h del matí des del pavelló nou de Canovelles i arribada al mateix lloc. El control d´arribada es tancarà a les 12,15 h. El preu de la inscripció és de 10 euros. Hi haurà avituallaments als Km 5 i 10. TROFEIGS. – 5 primers de la general (masc-fem). – Els primers de cada categoria. – Els 5 primers locals (masc-fem). – L´equip amb més participants que acabin la cursa. – Els 3 equips millor classificats (masculins i femenins). En homes puntuen 5 i en dones 3. – L´atleta més jove i el més veterà. Es considerarà atleta local tot aquell corredor o corredora empadronat al municipi de Canovelles o bé que formi part del C.A.Canovelles. L´organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l´edat de l´atleta. El dorsal haurà de ser ben visible i queda prohibit córrer sense dorsal. L´organització es reserva el dret d´acceptar inscripcions el mateix dia a un preu de 12,5 euros. LA BOSSA DEL CORREDOR INCLOU: – Una sudadera. – Productes cedits per l´empresa RECKITT-BENCKISER. – 1 producte de KH.- Lloreda. – 1 producte de Pastas Gallo. – La revista de la cursa. – Un vale per un ENTREPA DE BOTIFARRA. A més hi haurà sorteig de material esportiu durant la cursa, amb el nº de dorsal. INSCRIPCIONS. A partir del dia 28 de febrer i fins al dijous 24 de març o bé quan s´arribi als 1100 inscrits (Cursa de Fons) i 200 inscrits (Minimarató). Les inscripcions es poden fer a: – Per internet: www.siesports.com – L´Aire Esports (Granollers). – Running Vallès (Sant Cugat). – Ronda 43 (Mataró). – Comissió Marató Catalunya. – Pavelló Nou de Canovelles. – Per fax: fer un ingrés de 10 euros al nº compte de "la Caixa " (2100-57777-36-0100047353) i enviar el comprovant i les dades de l´atleta al fax 938494739. Telèfons d´informació: 677703529 / 938463248 V MINIMARATÓ DE CANOVELLES. 9,30 h 1 MILLA (1609 m): Júniors (1986-87) i juvenils-cadets (1988-89-90) 9,40 h 1 MILLA (1609 m): Infantils (1991-92) i alevins (1993-94) 9,50 h 500 m: Benjamins (1995-96), Pre-benjamins (1997-98) i menuts (1999 i anteriors) Preu de la inscripció: 3 euros. Regal d´una sudadera, i productes cedits per les empreses col.laboradores. I a més entrepà. Trofeig per als 3 primers de cada categoria i pels primers atletes locals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.