Victòries de Mario Mazana i Helena Beltran a La Segarra

0
525

La Penya Ciclista Cervera va organitzar el passat diumenge 20 de març la segona edició del duatló de la Segarra, prova puntuable pel circuit català que va comptar amb 126 participants disposats a completar el recorregut de 5 km de cursa a peu, 21 km de ciclisme i 2´5 km de cursa a peu. La coincidència amb la disputa dels campionats d´Espanya per autonomies a Madrid va restar participació a aquesta prova, tot i que a Sant Guim de Freixenet el nivell esportiu no es va ressentir i Mario Mazana (C.N. Reus Ploms) va assolir una gran victòria creuant la línia de meta amb un registre de 59 min 31 s, desprès de dominar la prova per davant de David Serra (C.T. Vilanova i la Geltrú). Iman Jesús Barral (C.N. Reus Ploms) va finalitzar en tercera posició. El Club Natació Reus Ploms va classificar-se en primera posició per equips.| Helena Beltran (C.T. Manresa) va guanyar a la categoria femenina amb un temps total de 1 h 12 min 15 s, Elisabet Ruz (C.T. Sant Joan de les Abadesses) i Maria del Mar Mas (C.N. Sallent) van assolir la segona i tercera posició, respectivament. El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses va classificar-se en primera posició del equips femenins. Sergi Rodríguez (C.T. Manresa) i Eva Ledesma (Canal Isabel II) queden situats a les primeres posicions provisionals del circuit català de duatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.