5é Cros de muntanya a Can Caralleu

0
582

El diumenge 17 d’abril Can Caralleu acollirà la cinquena edició del Cros de muntanya. Una prova especialment indicada pels amants de l’atletisme en general i pels amants de la natura en particular. El dissabte 2 d´abril es farà un entrenament de reconeixement del circuit dirigit per l´entrenador Ricard Vila, que estarà acompanyat per uns quants esportistes de curses de muntanya. L´entrenament és gratuït i obert a tothom. Els corredors podràn utilitzar els vestidors. La cita és el dissabte 2 a les 10 del matí. Es tracta d’un circuit de muntanya que transcorre per l’entorn natural de Can Caralleu. La sortida és des de la instal•lació i el circuit recorre el Parc de la Oreneta i Can Setmenat i, com a novetat d’aquest any, també s’endinsarà per la Serra de Collserola (Turó d’en Cors). El recorregut total és de 8 quilòmetres i s’hi poden trobar diversos obstacles naturals. El Cros de muntanya està indicat per a tots aquells als qui els agrada córrer i no és necessari fer esport de competició ni estar federat. Els participants es dividiran en quatre categories: Juvenil (nascuts entre 1987 i 1989), Sènior (entre 1966 i 1986), Veterans A (entre 1950 i 1965) i Veterans B (abans de 1949). Es lliuraran 3 premis per a cada categoria d’edat i sexe i també se sortejaran obsequis entre els participants. El període d’inscripció comença el 14 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.