CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
462

Aquest diumenge 20 de març es celebrarà el XIXè Campionat de Catalunya de Marató en el marc de la primera Marató del Mediterrani Castelldefels – Gavà. La sortida es donarà a les 09,00 hores, i tant la sortida com l´arribada estaran situades en el Canal Olímpic de Castelldefels, el mateix lloc on varen celebrar-se les proves olímpiques de rem dels jocs del 92. La resta de la cursa transcorrerà pels carrers planers de Castelldefels i Gavà. Els actuals campions catalans d’aquesta modalitat són Toni Bernardo (CAV Andorra) i Esther Solera (FILA Team) que van aconseguir el títol autonòmic la temporada passada durant la celebració de la Marató de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.