La Marató del Mediterrani arriba als 3000 inscrits i el Terç puntua també per la Lliga.

0
439

Avui s´ha presentat la <a href="http://www.barcelonamarathon.com/">Marató del Mediterrani </a> amb tot a punt i gairebé 3000 inscrits entre la marató i el terç de Marató, que per exigències del disseny del circuit serà de 14.817 metres. Finalment per demandes de molts corredors, hem decidit incloure el Terç de Marató a la Lliga Internet-ChampionChip com prova sencilla, mentres la Marató puntua triple. El nombre de participants i les peticions rebudes han fet incloure aquesta cursa. Inscripcions de darrera hora es podran fer a la Fira del Corredor al hotel Barceló Sants, damunt de l´estació de tren durant tot el divendres i diisabte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.