La Plataforma Marató A Barcelona (PMAB) ha engegat la seva plana web a Internet

0
392

La “Plataforma Marató a Barcelona” és un moviment sorgit en el món del córrer a partir de la reivindicació de la tornada de la prova, que pretén aglutinar els interessos dels atletes de Catalunya, especialment els populars, col·laborant a que la marató de Barcelona a partir del 2006, sigui l’esdeveniment que la ciutat es mereix, En aquest web es pot trobar la declaració de principis de la Plataforma com "…una associació apolítica i sense ànim de lucre, formada per persones de diferents orígens, opinions i ideologies amb l´objectiu comú de treballar per a que retornés la marató a la nostra ciutat i s´establís de manera permanent." També es pot trobar l´acord en que es va arribar amb l´Institut Barcelona Esports, de la mà de Pere Alcober, regidor d´esports de l´Ajuntament de Barcelona. I per altra banda, i aquest és el motiu fonamental de la seva creació, els corredors i corredores podran trobar en el web les noticies que es vagin succeint com a conseqüència de la vinculació de la Plataforma amb la marató a Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.