La Plataforma Marató A Barcelona (PMAB) ha engegat la seva plana web a Internet

0
466

La “Plataforma Marató a Barcelona” és un moviment sorgit en el món del córrer a partir de la reivindicació de la tornada de la prova, que pretén aglutinar els interessos dels atletes de Catalunya, especialment els populars, col·laborant a que la marató de Barcelona a partir del 2006, sigui l’esdeveniment que la ciutat es mereix, En aquest web es pot trobar la declaració de principis de la Plataforma com "…una associació apolítica i sense ànim de lucre, formada per persones de diferents orígens, opinions i ideologies amb l´objectiu comú de treballar per a que retornés la marató a la nostra ciutat i s´establís de manera permanent." També es pot trobar l´acord en que es va arribar amb l´Institut Barcelona Esports, de la mà de Pere Alcober, regidor d´esports de l´Ajuntament de Barcelona. I per altra banda, i aquest és el motiu fonamental de la seva creació, els corredors i corredores podran trobar en el web les noticies que es vagin succeint com a conseqüència de la vinculació de la Plataforma amb la marató a Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.