DUATLÓ: Issac López i Eva Ledesma guanyen a Barcelona

0
458

La segona prova del circuit català de duatló es va disputar a la Ciutat de Barcelona el passat diumenge 13 de març sota la organització de Todoentreno.com. i el suport del Districte de Sant Martí de la Ciutat Comtal. Els 245 participants van disputar la prova sota les distàncies de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu, amb els els primers i tercer segments configurats a la zona de passeig de les platges i el sector de ciclisme tancat al trànsit amb 3 voltes de recorregut. El cap de cursa va quedat format per 11 components a la meitat del primer sector, quedant reduït el grup a 7 a l´inici del segment de ciclisme amb un pilot ciclista format per Isaac López (C.N. Mijas), Sergio Rodríguez (C.T.Trielx), Josep Manel Juárez, Mário Mazana i Lluís Buscail (C.N. Reus Ploms), Joan Capdevila (C.T. Manresa), i Luis Antonio García (Bodegas Borsao). Rodríguez va fer nombrosos intents d´abandonar el grup en solitari quedant neutralitzat en totes les ocasions per la tasca de control de Juárez i López. El ritme irregular del grup capdavanter va facilitar la fusió amb els perseguidors, de forma que van arribar junts a la segona transició un vintena de corredors. Al tercer i definitiu segment el barceloní Isaac López va fer valdre l´autoritat que va mostrar al decurs de tota la prova, creuant la línia de meta en primera posició amb un temps final de 56 min 10s. Mário Mazana i Lluís Buscail va assolir la segona i tercera posicions, respectivament. La cursa a peu inicial de la categoria femenina va mantenir agrupades a Eva Ledesma (Canal Isabel II), Sílvia Tremoleda i Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms), i Carme Tort (C.T. Sant Joan de les Abadesses). Tot i que van realitzar la segona transició amb els mateixos temps, Ledesma es va anar cap davant en solitari realitzant un extraordinari ciclisme i amb un domini absolut va guanyar la prova amb un registre final de 1 h 1 min 29 s. Tremoleda i Cinca van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Reus Ploms es va classificar en primera posició per equips a les dues categories absolutes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.