DUATLÓ: Issac López i Eva Ledesma guanyen a Barcelona

0
533

La segona prova del circuit català de duatló es va disputar a la Ciutat de Barcelona el passat diumenge 13 de març sota la organització de Todoentreno.com. i el suport del Districte de Sant Martí de la Ciutat Comtal. Els 245 participants van disputar la prova sota les distàncies de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu, amb els els primers i tercer segments configurats a la zona de passeig de les platges i el sector de ciclisme tancat al trànsit amb 3 voltes de recorregut. El cap de cursa va quedat format per 11 components a la meitat del primer sector, quedant reduït el grup a 7 a l´inici del segment de ciclisme amb un pilot ciclista format per Isaac López (C.N. Mijas), Sergio Rodríguez (C.T.Trielx), Josep Manel Juárez, Mário Mazana i Lluís Buscail (C.N. Reus Ploms), Joan Capdevila (C.T. Manresa), i Luis Antonio García (Bodegas Borsao). Rodríguez va fer nombrosos intents d´abandonar el grup en solitari quedant neutralitzat en totes les ocasions per la tasca de control de Juárez i López. El ritme irregular del grup capdavanter va facilitar la fusió amb els perseguidors, de forma que van arribar junts a la segona transició un vintena de corredors. Al tercer i definitiu segment el barceloní Isaac López va fer valdre l´autoritat que va mostrar al decurs de tota la prova, creuant la línia de meta en primera posició amb un temps final de 56 min 10s. Mário Mazana i Lluís Buscail va assolir la segona i tercera posicions, respectivament. La cursa a peu inicial de la categoria femenina va mantenir agrupades a Eva Ledesma (Canal Isabel II), Sílvia Tremoleda i Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms), i Carme Tort (C.T. Sant Joan de les Abadesses). Tot i que van realitzar la segona transició amb els mateixos temps, Ledesma es va anar cap davant en solitari realitzant un extraordinari ciclisme i amb un domini absolut va guanyar la prova amb un registre final de 1 h 1 min 29 s. Tremoleda i Cinca van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Reus Ploms es va classificar en primera posició per equips a les dues categories absolutes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.