La Paeria desestima portar la pista de Vilafranca per cara

0
561

La Paeria ha decidit finalment no fer-se càrrec de la pista indoor de Vilafranca del Penedès (el conveni d´arrendament d´aquesta pista amb la Federació Catalana concloïa aquest any) pel seu elevat cost i per la dificultat de compaginar la celebració de fires amb les proves atlètiques al pavelló 4 dels Camps Elisis, on estava previst ubicar el tartan. Tot i que el president de la Catalana, Romà Cuyàs, encara no ha rebut una negativa oficial, Lleida no es convertirà en la nova capital de la pista coberta catalana. Fons municipals van assegurar a aquest diari que el seu elevat cost -uns 79.000 euros- per a tot just tres mesos d´utilització han desaconsellat l´operació, "perquè hi ha altres prioritats, encara que la idea era bona". Així mateix, també era difícil poder compaginar les dates en què se celebren diferents fires als Camps Elisis amb la disputa de les proves atlètiques, ja que el lloc que s´havia elegit per a la ubicació del tartan era el nou pavelló 4. Francesc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.