Vuitena Edició de la Eikiden “Vila de Palafrugell”

0
2344

El proper 13 de març es dispurtará la Vuitena Edició de la Eikiden “Vila de Palafrugell”, a la vegada que es farà també una competició popular de relleus sobre 20 kilómetres. En la primera de les dues competicions els equips estaràn conformats per 6 atletes. El primer, tercer i cinquè faràn 5.000 metres (una volta al circuit), i el segon i quart, 10 kilòmetres. El darrer rellevista completarà els 7.195 metres darrers. Els conjunts han d’estar formats per 6 atletes masculins o femenins amb llicència pel mateix club si volen optar al Campionat de Catalunya de Marató per Relleus, encara que hi ha oberta la opció a que sis membres no necessariament federats, puguin completar un equip Open. Els récords de la prova son: 2h16:58 en homes (GeiEg, 2003), i 2h42:49 (C.A. Manresa, 2003).| Hi ha un total de 1.150 euros en premis en metàl.lic per a l’Ekiden Pel que fa a la cursa de 4 x 5, els conjunts poden ser masculins, femenins o mixte (dos homes i dues dones). Tambè hi ha una darrera modalitat classificatoria d’Empreses i Entitas No-Atlètiques, a on s’hi farà una sola classificació sense tenir en compte el sexe dels inetgrants. PREU D’ INSCRIPCIONS Eikiden: 50 euros fins al 10 de març i 70 el mateix día de la prova (per equip) 4 x 5 km: 30 euros fins al 10 de març i 50 el mateix día de la prova (per equip)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.