Vuitena Edició de la Eikiden “Vila de Palafrugell”

0
1736

El proper 13 de març es dispurtará la Vuitena Edició de la Eikiden “Vila de Palafrugell”, a la vegada que es farà també una competició popular de relleus sobre 20 kilómetres. En la primera de les dues competicions els equips estaràn conformats per 6 atletes. El primer, tercer i cinquè faràn 5.000 metres (una volta al circuit), i el segon i quart, 10 kilòmetres. El darrer rellevista completarà els 7.195 metres darrers. Els conjunts han d’estar formats per 6 atletes masculins o femenins amb llicència pel mateix club si volen optar al Campionat de Catalunya de Marató per Relleus, encara que hi ha oberta la opció a que sis membres no necessariament federats, puguin completar un equip Open. Els récords de la prova son: 2h16:58 en homes (GeiEg, 2003), i 2h42:49 (C.A. Manresa, 2003).| Hi ha un total de 1.150 euros en premis en metàl.lic per a l’Ekiden Pel que fa a la cursa de 4 x 5, els conjunts poden ser masculins, femenins o mixte (dos homes i dues dones). Tambè hi ha una darrera modalitat classificatoria d’Empreses i Entitas No-Atlètiques, a on s’hi farà una sola classificació sense tenir en compte el sexe dels inetgrants. PREU D’ INSCRIPCIONS Eikiden: 50 euros fins al 10 de març i 70 el mateix día de la prova (per equip) 4 x 5 km: 30 euros fins al 10 de març i 50 el mateix día de la prova (per equip)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.