VII CURSA BOMBERS DE BARCELONA

0
663

<b> 3.000 inscrits a la Cursa Bombers de Barcelona </b> <br> Ja som 3.000. Aquest és el nº de persones que ja s’han inscrit per la Cursa Bombers de Barcelona del proper 3 d’abril. El ritme és molt superior al de fa un any. Llavors, s’havien apuntat 2.000 atletes quan quedaven quatre setmanes per la prova. Tots els interessats es podren inscriure a la web <a href="http://www.cursabombers.com"> www.cursabombers.com</a>o en el següents punts: <br> Bikila (Barcelona) Deportes Atleta’s (Barcelona) Runners World (Barcelona) El Corte Inglés Diagonal (Barcelona) El Corte Inglés Portal de l’ Àngel (Barcelona) Nike (Rambles, Barcelona) Fòrum Sport Diagonal Mar (Barcelona9 Sports Parra (Girona) L’aire Esports (Granollers) Esports Armobal Fòrum Sport (Mataró) Intersport Quinze (Gavà) Intersport Olaria (Vilanova i la Geltrú) Les inscripciones es van obrir el 14 de febrer i finalitzaran el 24 de març o quan s’esgotien els 10.000 dorsals disponibles. Fins ara, l’expectació és molt gran, com es pot percebre cada dimecres (19.00 hores) i dissabte (11.00 hores) en les sessiones d’entrenament del Parc de la Ciutadella.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.