Actualitat de la UNIÓ ATLÈTICA BARBERÀ

0
390

<b> CAMPIONAT DE CATALUNYA LLANÇAMENTS D´HIVERN </b> <br> Nuria Ferrer campiona <br> Tres atletes barberencs van participar al Campionat de Catalunya Absolut de Llançaments d´Hivern disputat a Tarragona. Nuria Ferrer (AAC) es va imposar a la prova de javalina amb un discret llançament de 41m40cm. Nuria ha estat aquest 2005 2ª espanyola al Criterium Estatal de Llançaments d´Hivern a Córdoba, 2ª al Campionat de Catalunya de pes en pista coberta i una millor marca de 45m46cm, que suposa superar la mínima per l´estatal de Málaga a l´estiu, això suposarà la seva 4ª participació en un campionat d´Espanya Absolut. Imanol Cardona va aconseguir un nou reocrd del club en pes amb 12m63cm que li va permetre classficar-se quart i va ser vuité al disc amb 32m 57cm. Davinia Diaz-Peñalver, atleta junior que ja té la mínima per l´estatal de la categoria, només va poder ser setena en aquest campionat absolut a la prova de martell. Va aconseguir un millor llançament de 39m31cm. <b><br> MITJA MARATÓ DE BARCELONA </b><br> Agustín Garrido Caballero, atleta promesa de la UA Barberà, va participar a la Mitja de Barcelona on va aconseguir 1h16min25segons. Agustín es va entrar a la 28ena posició. Recordem que agustín va ser 3er de la seva categoria a la mitja de gavà només superat per dos atletes kenians. <b><br> AIRE LLIURE PER LA PROMOCIÓ </b><br> L´Escola d´Atletisme de Barberà i Badia Promoció Atlètica han obert ja la temporada d´aire lliure. Més d´una vintena d´atletes van participar a una jornada de promoció a Castellar amb resultats esperançadors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.