Actualitat de la UNIÓ ATLÈTICA BARBERÀ

0
495

<b> CAMPIONAT DE CATALUNYA LLANÇAMENTS D´HIVERN </b> <br> Nuria Ferrer campiona <br> Tres atletes barberencs van participar al Campionat de Catalunya Absolut de Llançaments d´Hivern disputat a Tarragona. Nuria Ferrer (AAC) es va imposar a la prova de javalina amb un discret llançament de 41m40cm. Nuria ha estat aquest 2005 2ª espanyola al Criterium Estatal de Llançaments d´Hivern a Córdoba, 2ª al Campionat de Catalunya de pes en pista coberta i una millor marca de 45m46cm, que suposa superar la mínima per l´estatal de Málaga a l´estiu, això suposarà la seva 4ª participació en un campionat d´Espanya Absolut. Imanol Cardona va aconseguir un nou reocrd del club en pes amb 12m63cm que li va permetre classficar-se quart i va ser vuité al disc amb 32m 57cm. Davinia Diaz-Peñalver, atleta junior que ja té la mínima per l´estatal de la categoria, només va poder ser setena en aquest campionat absolut a la prova de martell. Va aconseguir un millor llançament de 39m31cm. <b><br> MITJA MARATÓ DE BARCELONA </b><br> Agustín Garrido Caballero, atleta promesa de la UA Barberà, va participar a la Mitja de Barcelona on va aconseguir 1h16min25segons. Agustín es va entrar a la 28ena posició. Recordem que agustín va ser 3er de la seva categoria a la mitja de gavà només superat per dos atletes kenians. <b><br> AIRE LLIURE PER LA PROMOCIÓ </b><br> L´Escola d´Atletisme de Barberà i Badia Promoció Atlètica han obert ja la temporada d´aire lliure. Més d´una vintena d´atletes van participar a una jornada de promoció a Castellar amb resultats esperançadors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.