No hi haurà Marató a Barcelona el 15 de maig

0
452

A falta de confirmació oficial, els cercles més propers a Rafael Salinas ja comenten que no hi haurà Marató a Barcelona el 15 de maig. La manca de sponsors, no en tenia cap, i la manca de personal qualificat per a la Direcció de la cursa li han fet tirar la tovallola. Per la setmana vinent s´espera una roda de premsa per fer oficial la decisió i donar via lliure als corredors per fer les inscripcions a les altres dues maratons que estan previstes a Catalunya els propers dies: Marató del Mediterrani i Marató d´Empúries. No es coneixen detalls de les accions que seguirà en Rafael Salinas contra l´Ajuntament, després de haver de renunciar a la Marató del 15 de maig que volia organitzar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.