No hi haurà Marató a Barcelona el 15 de maig

0
524

A falta de confirmació oficial, els cercles més propers a Rafael Salinas ja comenten que no hi haurà Marató a Barcelona el 15 de maig. La manca de sponsors, no en tenia cap, i la manca de personal qualificat per a la Direcció de la cursa li han fet tirar la tovallola. Per la setmana vinent s´espera una roda de premsa per fer oficial la decisió i donar via lliure als corredors per fer les inscripcions a les altres dues maratons que estan previstes a Catalunya els propers dies: Marató del Mediterrani i Marató d´Empúries. No es coneixen detalls de les accions que seguirà en Rafael Salinas contra l´Ajuntament, després de haver de renunciar a la Marató del 15 de maig que volia organitzar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.