Marxa dels Castells de la Segarra

0
503

El proper diumenge 13 de març la Marxa dels Castells de la Segarra, organitzada pel Centre Excta. de la Segarra i el Centre Excta. Guissonenc, inaugurarà la 8a edició de la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2005. La Marxa dels Castells de la Segarra té una distància de 53 km amb sortida i arribada a Tarroja de Segarra. L´hora de sortida serà a les 7:00h del matí. El temps màxim per fer la marxa s´estableix en 12 hores. La inscripció es pot formalitzar fins al 7 de març directament al Centre Excta. de la Segarra o al Centre Excta. Guissonenc, també mitjançant transferència bancària i de forma individualitzada al núm. de compte corrent 2013-0275-29-0200154088. El preu de la inscripció és de 16 euros per als federats de la FEEC amb la llicència de l´any en curs o d´altres federacions d´adherides a la UIAA o amb conveni amb la FEEC, 12 euros per als socis de les entitats organitzadores i 20 euros per a la resta de participants. La inscripció de les persones no federades inclou una assegurança temporal vàlida només durant la prova. Per participant a la Copa Catalana de Caminades de Resistència cal tenir la llicència anual de la FEEC, les llicències temporals no puntuaran. | A l´inici de la prova els participants han de presentar el full d´inscripció i el resguard de l´ingrés bancari. Els federats han de presentar, a més, la targeta de federat original. L´organització es reserva el dret d´admetre més inscripcions en cas d´excedir el límit establert (800 participants). Les inscripcions fetes posteriorment al 7 de març tindran un recàrrec de 3 euros. Les inscripcions inclouen avituallament líquid i sòlid en diferents punts de l´itinerari i una samarreta. Tots els participants que finalitzin el recorregut rebran un obsequi commemoratiu. Més informació: CENTRE EXCTA. DE LA SEGARRA Major, 118 25200 – Cervera Telèfon mòbil: 696 34 33 12 – Divendres de 21 a 23 h. Fax: 973 53 04 88 cessegarra@yahoo.es www.geocities.com/cessegarra CENTRE EXCTA. GUISSONENC Ap Correus 14 25210 – Guissona Telèfon fixe: 973 55 10 73 – Pere Sellés http://www.geocities.com/c_e_guissonenc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.