A ropits us hem preparat calendaris per modalitats, distàncies i àrees geogràfiques

0
393

Si ja no sabeu on ficar les samarretes de cotó i preferiu córrer per una causa solidària, calendari de curses solidàries, si sou cabres que sols correu per muntanya (com nosaltres), calendari de curses i travesses de muntanya, si us apassiona el món de l´atletisme calendari de proves populars en ruta, pista, cross i terra, si busqueu maratons, calendari de maratons i si aquestes us queden curtes, calendari d´ultradistància, o si el que voleu és millorar la vostra marca personal també hi ha un calendari de 10K, un de mitges maratons i un d´altres distàncies, que vos interessen només ses curses de Mallorca, Menorca o Pitiüses, idò premeu es enllaços anteriors o aquest calendari de totes ses Illes Balears si sabeu nedar també calendari de tot el País Valencià, o bé de Castelló, València i Alacant, també calendari d´Andorra i de Catalunya, i per comarques de Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona, mantenim el calendari general amb totes les curses (encara que possiblement el moguem d´adreça per fer-ho dinàmic)| si esteu perduts, mireu l´índex de calendaris si el que us agrada és córrer curses solidàries a Girona, curses de Muntanya a Mallorca i maratons a Barcelona, és que sou ben especials, … haureu d´esperar a que tinguem el calendari personalitzat us recordem que si organitzeu una prova podeu afegir-la al calendari simplement prement aquest enllaç, tindreu una clau de pas per fer tants canvis com vulgueu, si la prova ja existeix i no teniu clau de pas o no la recordeu podeu demanar-la prement l´enllaç "modificar dades" de la fitxa de la cursa i s´enviarà al moment o bé demanant-nos la clau per correu electrònic si us plau aviseu-nos si noteu a faltar una prova o si trobeu qualque error si vols demostrar als teus amics que penses amb ells de vegades i no sols per compartir benzina i peatges, dons envia´ls aquest missatge. salut i quilòmetres

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.