A ropits us hem preparat calendaris per modalitats, distàncies i àrees geogràfiques

0
530

Si ja no sabeu on ficar les samarretes de cotó i preferiu córrer per una causa solidària, calendari de curses solidàries, si sou cabres que sols correu per muntanya (com nosaltres), calendari de curses i travesses de muntanya, si us apassiona el món de l´atletisme calendari de proves populars en ruta, pista, cross i terra, si busqueu maratons, calendari de maratons i si aquestes us queden curtes, calendari d´ultradistància, o si el que voleu és millorar la vostra marca personal també hi ha un calendari de 10K, un de mitges maratons i un d´altres distàncies, que vos interessen només ses curses de Mallorca, Menorca o Pitiüses, idò premeu es enllaços anteriors o aquest calendari de totes ses Illes Balears si sabeu nedar també calendari de tot el País Valencià, o bé de Castelló, València i Alacant, també calendari d´Andorra i de Catalunya, i per comarques de Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona, mantenim el calendari general amb totes les curses (encara que possiblement el moguem d´adreça per fer-ho dinàmic)| si esteu perduts, mireu l´índex de calendaris si el que us agrada és córrer curses solidàries a Girona, curses de Muntanya a Mallorca i maratons a Barcelona, és que sou ben especials, … haureu d´esperar a que tinguem el calendari personalitzat us recordem que si organitzeu una prova podeu afegir-la al calendari simplement prement aquest enllaç, tindreu una clau de pas per fer tants canvis com vulgueu, si la prova ja existeix i no teniu clau de pas o no la recordeu podeu demanar-la prement l´enllaç "modificar dades" de la fitxa de la cursa i s´enviarà al moment o bé demanant-nos la clau per correu electrònic si us plau aviseu-nos si noteu a faltar una prova o si trobeu qualque error si vols demostrar als teus amics que penses amb ells de vegades i no sols per compartir benzina i peatges, dons envia´ls aquest missatge. salut i quilòmetres

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.