Rosa Morató i Jacqueline Martín Campions

0
563

<b> Catalunya aconsegueix dos campionats i tres subcampionats </b> <br> La Selecció Catalana ha obtingut uns excel·lents resultats en el Campionat d’Espanya de Cros celebrat aquest matí a Toro. Els atletes catalans han aconseguit títols tant en les classificacions individuals com per equips. Rosa Maria Morató i Jacqueline Martín s’han proclamat Campiones d’Espanya Absolutes en el cros llarg i curt respectivament. En el cros llarg la supremacia de l’equip català ha estat manifesta, aconseguint el Campionat d’Espanya per comunitats autònomes gràcies al primer lloc de Rosa Morató, el quart de Judit Pla, el setè de Sílvia Montané i el vuitè d’Isabel Eizmendi. En homes s’ha de destacar el segon i tercer lloc d’Ayad Lamdasem i Carles Castillejo en el cros llarg, així com el sisè lloc en la cursa d’Ignasi Càceres. En aquesta modalitat Catalunya ha aconseguit el sotscampionat d’Espanya. En el cros curt el millor català ha estat José Luis Blanco que ha entrat en cinquena posició. En cros curt Catalunya també ha obtingut la segona posició del podi. De les categories inferiors podem destacar la medalla de plata individual de Miriam Ortiz en la categoria promesa, on també s’ha aconseguit el títol de Campiones d’Espanya l’equip català gràcies també al quart lloc de Mireia Izaguirre, i Bàrbara Ramon i Marta Ocaña classificades els llocs 15 i 27 respectivament. En la categoria júnior femenina la selecció catalana també ha aconseguit pujar al podi en segona posició, on la millor catalana ha estat Lídia Rodríguez en vuitena posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.