La revista muntanya apareix amb un nou disseny que mostra un canvi d’etapa

0
2173

La revista Muntanya té una llarga història en les publicacions del Centre Excursionista de Catalunya. De fet, s’inicià l’any 1970 com a continuació del Butlletí de 1891, i durant les darreres tres dècades Muntanya ha aplegat un valuós material de dades i informació sobre l’excursionisme català i d’abast mundial, però també del medi ambient i la història de Catalunya. Ara comença una nova etapa de la revista, amb un nou format, en color, i amb un disseny lluminós i atractiu, que pretén donar un nou caire, fer que esdevingui una revista actual, que s’adeqüi a les necessitats de l’excursionisme d’avui. En definitiva, es vol presentar com una publicació de qualitat que, sense perdre estil propi, pugui ser comparada a altres revistes especialitzades en la temàtica muntanyenca i en català. En l’etapa que s’ha iniciat el mes de febrer de 2005, la revista ha estat dedicada als esports de muntanya que es practiquen al Centre Excursionista de Catalunya, però també a les activitats científiques com l’espeleologia, la geografia i les ciències naturals o la fotografia. La informació tècnica, els articles d’opinió, les entrevistes, els reportatges i els dossiers sobre temes relacionats amb la muntanya i la naturalesa acabaran de completar les futures pàgines de la publicació. La revista compta amb un nou equip editorial, dirigit per Ferran Alexandri, que treballa de forma eficaç i professional. El Consell de Redacció, renovat també, espera captar l’atenció de tots els muntanyencs i excursionistes que coneixen la geografia d’arreu, per tal de generar temes de recerca i d’investigació i per dotar de qualitat cada article d’aquest nou mitjà d’expressió que ofereix el Centre Excursionista de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.