Balaguer vibra amb la mitja marató

0
391

L´atleta del Club Atlètic Maratonians del Segre Berazzouk Eoulshkouk es va adjudicar la dissetena edició de la Mitja Marató de Balaguer, que es va celebrar ahir amb sortida i arribada a la capital de la Noguera i que va comptar amb una participació de 240 atletes. El vencedor va invertir un temps d´1 hora, 11 minuts i 35 segons a recórrer els 21.097 metres que tenia la prova, que va transcórrer per les localitats de Gerb i Sant Llorenç de Montgai. L´atleta del maratonians del Segre de Balaguer va avantatjar a la línia de meta Joan Prats, també del Maratonians del Segre, que va ser segon amb un temps d´1 hora, 12 minuts i 28 segons. La tercera posició va correspondre a Josep Llobera, amb un registre d´1 hora, 14 minuts i 39 segons. En categoria femenina es va imposar l´atleta de Balaguer Carmen Millán, que va entrar vencedora a la línia de meta en un temps d´1 hora i 33 minuts. La segona posició va ser per a Alicia Bofaull, que va fer un registre d´1 hora, 34 minuts i 55 segons. Per la seua part, la tercera plaça la va ocupar Antonia Hermoso, amb una marca d´1 hora, 35 minuts i 40 segons. Pel que fa a la classificació per equips, en categoria masculina es va proclamar vencedor el Xafatolls de Mollerussa, mentre que en la femenina el triomf va ser per al Maratonians del Segre de Balaguer. En un altre ordre de coses, durant tot el matí d´ahir també es va celebrar la vuitena Diada Atlètica de Balaguer, que va comptar amb la participació de més de 250 escolars. Aquests joves atletes van intervindre en curses de 400, 600, 800 i 1000 metres, segons les diferents categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.