MIRIAM ORTIZ, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, SOTS – CAMPIONA D’ESPANYA PROMESA DE CROS

0
364

Aquest 27 de febrer va tenir lloc a la població zamorana de Toro la disputa del Campionat d’Espanya de Cros individual. Un cop més l’atleta de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2, Miriam Ortiz, va demostrar la seva classe al aconseguir un brillant sots – campionat d’Espanya a la categoria promesa en un circuit ple d’obstacles naturals que no beneficiaven gens a l’atleta riberenca. Finalment va estar l’actual recordwoman d’Espanya de la categoria de 3000 metres obstacles, Maite Urbina la guanyadora de la prova. Destacar que Miriam Ortiz va competir conjuntament amb les atletes sèniors i va finalitzar la prova en una gran quinzena posició. Dos més van estar els representants de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 en aquest Campionat. En categoria júnior, Jesús Manuel Cardó va finalitzar a la posició 23 i en el cros curt femení, Marisa Casanueva va finalitzar a la posició 36.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.