Els germans Díez del Club Atletisme Sant Celoni bicampions de Catalunya d’Atletisme en Pista Coberta

0
2197

Celebrat a Vilafranca del Penedès, aquest cap de setmana, el 20è Campionat de Catalunya Juvenil d’Atletisme en Pista Coberta on els germans Díez amb obtingut 4 medalles d’or. Andrea Díez es va proclamar Campiona de Catalunya en les especialitat de 60 i 400 metres llisos amb marques de 7’84 i 58’50 respectivament. Robert Díez es va proclamar Campió de Catalunya en les especialitats de Salt de Llargada i Triple Salt amb 6,62 i 13,99 metres respectivament. Moltes felicitats a tot dos i als seus entrenadors!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.