CAMPIONAT D’ESPANYA DE TRIATLÓ D’HIVERN, ANSO (OSCA)

0
479

El diumenge 27-02-05 es va disputar a l’estació de Linza que pertany a Anso (Osca) el Campionat d’Espanya de Triatlo d’Hivern. La prova que es va fer integrament tot sobre neu constava de 5 quilometres de cursa a peu, 10 quilometres amb Btt i finalment 10 d’esqui de fons i va estar marcat per la gran quantitat de neu acumulada i per l’intens fred. Cal destacar la gran actuació dels triatletas catalans, donç es varen aconseguir 2 podis a nivell individual (3ª posició d’Anna Serra, i de Sebastià Catllà) i 1 a nivell de clubs (2ª plaça per la P.C.Bonavista), a mes de tenir 4 corredors catalans entre el 9 primers. La prova femenina va tenir una clara dominadora, la cantabra Inmaculada Pereiro, que va marcar un fort ritme tant els primers 5 quilometres de cursa a peu com amb el segment de Btt, mentres que el segment d’esqui es va dedicar a administrar la diferencia respecte les altres rivals. PEr darrera la basca Naia Alzola va aprofitar el segment de Btt per col-locarse en segon lloc i asegurar la segona plaça del podi. Per la seva part la catalana Anna Serra va realitzar una cursa de menys a mes, i despres de perdre temps a la cursa a peu va remuntar tant en el segment de Btt i sobretot al d’esqui, a on despres de marcar el millor parcial va aconseguir una destacada 3 posició. | A la prova masculina els 5 primers quilometres varen estar dominats per Hector Llanos, seguit d’aprop per Victor Lobo i a 40 segons un grup de 3 triatletes entre els que hi havia el català Sebastià Catllà. Els 10 quilometres de Btt varen començar a definir els llocs capdavanters, donç la gran quantitat de neu acomulada i el fet que anteriorment haguessin competit les noies varen provocar que el circuit no quedes en bones condicions , fet que va aprofitar el gran favorit (medalla de bronce a l’últim Europeu) Victor Lobo per escapar-se definitivament de la resta de rivals. Per darrera el seguia Hector Llanos, Enero Llanos i Sebastià Catllà que lluitavent per completar el podi. Els 10 quilometres finals d’esqui de fons varen servir refermar la victoria de Victor Lobo, mentres que les altres 2 places de podi varen estar molt disputades fins als metres finals. El triatleta olimpic a Atenes 2004 Eneko Llanos i el manresa Sebastià Catllà varen començar el darrer sector amb 2 minuts perduts respecte Hector Llanos, pero despres d’una gran remuntada Eneko aconseguia la 2ª plaça, mentre que Sebastià Catllà despres d’un apretadissim i espectacular final aconseguia la 3ª plaça del podi just per davant d’Hector Llanos. Tambe cal destacar la 6 plaça de Joan Freixa (C.N.Sallent) i la remuntada final de Xavier Cadena (P.C.Bonavista) que li va servir per a conseguir un destacada 8ª plaça just per davant del seu company Guillem Sancho (P.C.Bonavista). La suma de temps dels 3 millors corredors va donar la segona plaça per equips a la P.C.Bonavista, darrera de la SVC de Vitoria i per davant del Mayencos de Jaca. Amb aquest podi la P.C.Bonavista aconsegueix per 4ª any consecutiu pujar al podi del Campionat d’Espanya, tot un exit pel club bagenc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.