CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARXA

0
458

Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a El Prat del Llobregat. Mikel Odriozola (Reial Societat) i Maria José Poves (Scorpio Mondo) s’han proclamat Campions d’Espanya Absoluts en una esplèndida matinal atlètica. Mikel Odriozola ha aconseguit el seu quart títol de Campió d’Espanya i la millor marca mundial de l’any amb un registre de 3h41:48. Aquest atleta basc s’entrena al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallés a les ordres de Josep Marín. També ho fa l’atleta gallec, Santi Pérez (Ourense-AC Post.) que s’ha classificat en segona posició. En tercera posició, i primer català, ha entrat Jesús Àngel García Bragado (Canal Isabel II), i en quarta el Campió d’Espanya de l’any 2.004, José Antonio González Gorbacho (AAC). En la categoria femenina l’atleta aragonesa Maria José Poves ha donat la sorpresa i s’ha imposat a la gran favorita, Maria Vasco (FCB) que s’ha classificat en segona posició. En tercer lloc ha entrat la Beatriu Pascual (FCB). | En les categories de promoció podem destacar l’actuació d’alguns atletes catalans com Sergi Álvarez (St. Celoni) tercer en els 10 km marxa de categoria júnior. També en la categoria júnior Nerea Costal (Integra 2) ha aconseguit la medalla de plata. En la categoria juvenil Raquel González (GA Lluissos) s’ha proclamant Campiona d’Espanya. Per últim, Idoia Costal (Integra 2) ha entrat en segona posició en la categoria cadet sobre una distància de 5 quilòmetres. En les categories de promoció avui també estava en joc els títols estatals per federacions autonòmiques. Catalunya ha obtingut els títol de Campiona d’Espanya en la categoria de cadet masculí i juvenil-júnior femení. En la categoria de cadet femení s’ha aconseguit la medalla de plata. Resultats complets

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.