Benito Ojeda ha tornat a ser el més ràpid en una mitja marató catalana, i avui ha sumat una nova victoria a Montornès

0
495

Ojeda ha entrat a meta amb 1h06:14, seguit de Iván Limia (1h07:19) i de David Bernadó (1h09:23). El triatleta Marcel Zamora, amb 1h09:46, i l’atleta discapacitat Iván Hompanera (1h11:08), han tancat el top-cinc. Esther Solera, amb 1h17:38, no ha tingut rivals que fessin perillar el seu primer lloc. Carme Ballesteros (1h21:35), la ciclista professional Montse Cinca (1h22:57), Anna Rosa Moreno (1h24:15) i la ultrafondista sabadellenca Montse Rossell (1h25:09), han estat les cinc primeres clasificades. Un total de 1.662 atletes han arribat a meta, xifra que satisfà a Pascual López, màxim responsable de la organització. El circuit s’ha mostrat com a molt ràpid, sobretot en els darrers kilometres de descens entre La Roca del Vallès i Montornès. El conjunt de actes previstos per la organització paral.lels a la cursa (inflables, festa de la pasta, etc.) han estat de l’agrat per la major part dels corredors).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.