El Girona – Costa Brava – C.A.Palafrugell, convidat d’excepció a la I EKIDEN de Madrid.

0
555

El proper diumenge 27 de febrer es celebra a San Sebastian de los Reyes, Madrid, el I Maratón Ekiden Madrid, que serà també I Campionat de Madrid de l’especialitat. Pel fet de ser els pioners de l’especialitat a l’estat espanyol l’equip baixempordanès ha sigut especialment convidat a participar a la prova, i es preveu tanmateix fer un petit reconeixement a la iniciativa. L’equip que participarà en l’ekiden, amb la seva varietat de cinc corredors serà el seguent: – Xavier Viñolas-10 km – Donaciano Olivas – 5km – Àngel Pons-10 km – Albert Casadevall-5 km – Ferran Martinez- 12,195 km. La prova madrilenya ha sigut molt ben acollida, com ho demostra el fet que han hagut de tancar les inscripcions tot i haver previst una participació de 120 equips. Us adjuntem una foto de l’equip que va participar en el Campionat de Catalunya de cross a Calldetenes on surten els cinc components.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.