El Girona – Costa Brava – C.A.Palafrugell, convidat d’excepció a la I EKIDEN de Madrid.

0
444

El proper diumenge 27 de febrer es celebra a San Sebastian de los Reyes, Madrid, el I Maratón Ekiden Madrid, que serà també I Campionat de Madrid de l’especialitat. Pel fet de ser els pioners de l’especialitat a l’estat espanyol l’equip baixempordanès ha sigut especialment convidat a participar a la prova, i es preveu tanmateix fer un petit reconeixement a la iniciativa. L’equip que participarà en l’ekiden, amb la seva varietat de cinc corredors serà el seguent: – Xavier Viñolas-10 km – Donaciano Olivas – 5km – Àngel Pons-10 km – Albert Casadevall-5 km – Ferran Martinez- 12,195 km. La prova madrilenya ha sigut molt ben acollida, com ho demostra el fet que han hagut de tancar les inscripcions tot i haver previst una participació de 120 equips. Us adjuntem una foto de l’equip que va participar en el Campionat de Catalunya de cross a Calldetenes on surten els cinc components.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.