DUATLÓ DE MUNTANYA: Víctor Manuel del Corral i Meritxell Giménez campions de Catalunya

0
391

Víctor Manuel del Corral i Meritxell Giménez campions de Catalunya <br> L´agrupació Baliga-Balaga va organitzar el passat diumenge 20 de febrer a L´Ametlla del Vallès el campionat de Catalunya de duatló de muntanya sobre les distàncies de 6´5 km de cursa a peu, 23 km de ciclisme de muntanya (amb 500 metres de desnivell acumulat) i 3, 5 km de cursa a peu final. A la prova que va donar la cloenda al circuit català de la especialitat van participar 208 atletes. Els components del Club Triatló Vilanova i la Geltrú van encapçalar la prova des de l´inici, assolint la primera posició per equips del campionat amb 2 places individuals de pòdium tant a la categoria masculina com a la femenina. Lluís Aguilar va ser el més ràpid al segment de cursa a peu inicial, al llarg tram d´ascensió ciclista va haver canvis a la classificació i la cursa va quedar definida amb els seus companys del Vilanova Víctor Manuel Del Corral i Joan Albert Camps situats a les dues primeres posicions, llocs que van resultar definitius proclamant-se Del Corral campió de Catalunya amb un temps final a la prova de 1 h 38 min 35 s. Camps es va classificar segon i Joan Freixa (C.N. Sallent) va assolir la tercera posició de la prova, resultat que el va situar com guanyador absolut del circuit català de duatló de muntanya 2005. Marcel Zamora (C.N. Barcelona) es va classificar a la quarta posició. Per la seva part Regina Mola (C.N. Mataró) va situar-se en primera posició femenina fins el sector de ciclisme, Meritxell Giménez (C.T. Vilanova) va mostrar la seva superioritat al tram de pujada ciclista a on es va situar a la primera, arribant a meta al cap davant de la categoria femenina amb un temps final de 2 h 7 min 2 s fent seu el campionat de Catalunya i també el circuit català 2005. Angeles Sánchez (C.C. Provençalenc) va superar a Gemma Arró (C.T. Vilanova) al descens ciclista, clasificant-se en segona i tercera posicions, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.