Campionat d’Espanya Absolut

0
420

El passat cap de setmana del 19 i 20 de febrer s’han disputat els Campionats d’Espanya en Pista Coberta al Palau d’Esports de la Comunitat de Madrid. Els atletes catalans han aconseguit un bon balanç de resultats i marques. Dos records de Catalunya, 5 títols de Campions d’Espanya, 11 medallistes i una trentena d’atletes finalistes és el balanç d’aquest campionat estatal de pista coberta. Marc Magrans s’ha proclamat Campió d’Espanya d’heptatló amb un magnífic registre que significa un nou rècord de Catalunya Absolut amb una marca de 5.807 punts. Aquesta marca el situa el novè del ranking europeu de la temporada. L’altre rècord de Catalunya ha estat a càrrec de Laia Forcadell que ha realitzat una marca de 54”49 en els 400 metres aconseguint la medalla de plata. Capítol apart mereix la velocista Carme Blay que s’ha proclamat Campiona d’Espanya de 60 metres llisos per onzena vegada consecutiva en un any que no partia com a favorita. La marca realitzada per Carme Blay ha estat 7”51. Seguint amb dones tenim també el títol aconseguit per la Jacqueline Martín en els 3.000 metres amb una clara superioritat sobre les seves rivals. Aquesta és la segona vegada que Jacqueline Martín es proclama Campiona d’Espanya en pista coberta en la mateixa distància ja que també ho va fer l’any 1.994. En pes, la llançadora olímpica Irache Quintanal, s’ha proclamant sotscampiona d’Espanya amb una marca de 16,02 metres. En homes, a més de Magrans, tenim els títols de Reyes Estévez en 3.000 metres amb 8’07”71, i Roger Noguera en salt amb perxa amb 5,31 m. L’atleta de Cornellà s’ha mostrat molt superior als seus rivals i ha demostrat que es troba en un gran moment de forma de cara a l’europeu de Madrid. En salt amb perxa l’atleta de Lleida ha donat la sorpresa i s’ha proclamat Campió d’Espanya per segona vegada ja que també ho va aconseguir l’any 2.003. En aquesta mateixa prova Raül Mayor ha quedat en segona posició amb un salt de 5,21 metres. Bon nivell s’ha pogut veure en la prova de triple salt on Eduard Perez ha guanyat la medalla de plata amb un millor salt de 16,15 m, i Pere Joseph la de bronze amb 15,83 m. Bronze també ha aconseguit l’atleta gironí, Josep Mª Gener en salt de llargada amb un millor salt de 7,56 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.