LAIA FORCADELL, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, SOTS – CAMPIONA D’ESPANYA DE 400 METRES LLISOS

0
1646

<b>La seva marca, 54”49, representa un nou rècord de Catalunya de la distància</b> <br> Aquest cap de setmana va tenir lloc al “Palacio de lo Deportes” de Madrid la disputa del XLI Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va estar representat per dos dels seus atletes; en categoria femenina Laia Forcadell en 400 metres i en categoria masculina Enric Martín en 200 metres. Laia Forcadell va tenir un comportament impressionant, després de dominar còmodament la seva semifinal amb 55”71 es va plantar a la final amb l’objectiu d’apropar-se al màxim a la favorita de la cursa, Cora Olivero, i aconseguir plaça pels Campionats d’Europa que es disputaran al mateix recinte d’aquí a dues setmanes. Forcadell va realitzar una cursa molt valenta i des de el primer metre va estar l’única de les participants a la final que va seguir Olivero; finalment el seu esforç va tenir la recompensa esperada, segona posició final i una marca de 54”49, nou rècord de Catalunya de la distància. Per la seva banda Enric Martín va patir l’importuni a la seva semifinal de 200 metres. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 després d’aconseguir la seva millor marca personal a les sèries eliminatòries del matí amb 21”71 va patir una contractura muscular quant anava a la primera posició de la seva semifinal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.