LAIA FORCADELL, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, SOTS – CAMPIONA D’ESPANYA DE 400 METRES LLISOS

0
2007

<b>La seva marca, 54”49, representa un nou rècord de Catalunya de la distància</b> <br> Aquest cap de setmana va tenir lloc al “Palacio de lo Deportes” de Madrid la disputa del XLI Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va estar representat per dos dels seus atletes; en categoria femenina Laia Forcadell en 400 metres i en categoria masculina Enric Martín en 200 metres. Laia Forcadell va tenir un comportament impressionant, després de dominar còmodament la seva semifinal amb 55”71 es va plantar a la final amb l’objectiu d’apropar-se al màxim a la favorita de la cursa, Cora Olivero, i aconseguir plaça pels Campionats d’Europa que es disputaran al mateix recinte d’aquí a dues setmanes. Forcadell va realitzar una cursa molt valenta i des de el primer metre va estar l’única de les participants a la final que va seguir Olivero; finalment el seu esforç va tenir la recompensa esperada, segona posició final i una marca de 54”49, nou rècord de Catalunya de la distància. Per la seva banda Enric Martín va patir l’importuni a la seva semifinal de 200 metres. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 després d’aconseguir la seva millor marca personal a les sèries eliminatòries del matí amb 21”71 va patir una contractura muscular quant anava a la primera posició de la seva semifinal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.