Benito Ojeda ha guanyat còmodament la tretzena edició de la Mitja Marató de Cunit

0
507

Tot i que en els primers kilòmetres de la cursa s’ha escapat Albert Pascual, Benito Ojeda l’ha atrapat quan ha volgut i a partir dels 7.000 metres s’ha quedat al capdavant de la prova i sense rivals. Per darrera s’ha creat un triplet amb el marroquí Mustapha El Khouya-ali, el xilè Andrés Acuña i el mateix Albert Pascual. No ha estat fins a la darrera recta, de quasi dos kilómetres, quan El Khouya-ali s’ha desfet de Acuña, mentre que Pascual no tenia forces per disputar una plaça de podi i es resignava a ser quart. Ojeda ha marcat un temps d’1h09:44, per 1h10:40 de El Khouya-ali i 1h10:44 d’Acuña. Pascual ha entrat en 1h10:51. Esperanza Zuriguel ha vençut amb total comoditat i un temps d’1h23:20, per 1h27:45 de Teresa Benet i 1h34:44 de Susana Castán. 440 atletes han trepitjat la ratlla de meta en la Mitja, mentre que en la cursa de 4 kilómetres les victòries han estat per Ricard González (14:22), i la incombustible Laura Paradell (18:42).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.