Benito Ojeda ha guanyat còmodament la tretzena edició de la Mitja Marató de Cunit

0
359

Tot i que en els primers kilòmetres de la cursa s’ha escapat Albert Pascual, Benito Ojeda l’ha atrapat quan ha volgut i a partir dels 7.000 metres s’ha quedat al capdavant de la prova i sense rivals. Per darrera s’ha creat un triplet amb el marroquí Mustapha El Khouya-ali, el xilè Andrés Acuña i el mateix Albert Pascual. No ha estat fins a la darrera recta, de quasi dos kilómetres, quan El Khouya-ali s’ha desfet de Acuña, mentre que Pascual no tenia forces per disputar una plaça de podi i es resignava a ser quart. Ojeda ha marcat un temps d’1h09:44, per 1h10:40 de El Khouya-ali i 1h10:44 d’Acuña. Pascual ha entrat en 1h10:51. Esperanza Zuriguel ha vençut amb total comoditat i un temps d’1h23:20, per 1h27:45 de Teresa Benet i 1h34:44 de Susana Castán. 440 atletes han trepitjat la ratlla de meta en la Mitja, mentre que en la cursa de 4 kilómetres les victòries han estat per Ricard González (14:22), i la incombustible Laura Paradell (18:42).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.