Carta oberta a tots els atletes

0
561

Referent a la “Marató del Mediterrani” del 20 de març del 2005, i a la Marató de Barcelona volem dir-vos: Volem manifestar que ens sap molt greu la situació que estem passant a Catalunya amb el tema de la Marató de Barcelona, i per això voldríem donar la nostra versió. Des de el mes de setembre, quan la Direcció d’Esports de l’Ajuntament Barcelona va decidir definitivament que no es celebraria la Marató de Barcelona a la Ciutat de Barcelona l’any 2005. L’equip que volíem donar continuïtat a la prova, lluny de buscar la polèmica envers al tema i mirant sempre pels atletes, vam mantenir diverses reunions amb diferents poblacions, per tal de no perdre la prova, com a mínim a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A dia d’avui tenim més de 1000 inscrits. Tant Gavà com Castelldefels van respondre molt positivament a aquest repte, amb molta il•lusió i ganes de que no fos un “refregit” ni únicament com a recurs per un any, per això patrocinen i col•laboren empreses com: Fila, Ibercaja, Necto, TV3, La Vanguardia, Mundo Deportivo, Coca-Cola, Fotoprix, Caprabo, Aigua Viladrau, Saab-Masternou, Actimel i amb les institucions Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.| Ja sabeu, que tant Castelldefels, com Gavà, tenen la Mitja Marató i un Meeting d’Atletisme molt ben considerats. Amb aquesta nova il•lusió vam posar fil a l’agulla conjuntament amb la Federació Catalana d’Atletisme i totes les persones que havien estat treballant amb nosaltres a les 3 darreres edicions de la Marató de Barcelona. Suposem que sabeu que l’última Marató de Barcelona, vam arribar a més de 4000 atletes a la Marató i més de 2000 al Terç de Marató, quedant molt contents de la organització. Amb tot això ens vam posar a treballar per no perdre temps ja el mes de setembre, fent promoció de la “Marató del Mediterrani” a França, diverses curses, i arreu d’Espanya, especialment repartint publicitat a totes les curses que s’han fet al nostre país (hem repartit més de 80.000 tríptics fins a dia d’avui). Hem fet ja publicitat a les revistes d’atletisme; Runners World, Corricolari, etc. i a La Vanguardia i Mundo Deportivo comencen la setmana entrant, juntament amb una àmplia campanya de Radio a Ona Rambla-Punt Radio. Portem més de 7 mesos treballant per la Marató, a nivell d’organització no tindrà res d’envejar a l’última Marató de Barcelona del 2004, els atletes tindran; – 16 avituallaments al circuit amb esponges, aigua de Viladrau, begudes de Coca-Cola, begudes energètiques Powerade, productes de Caprabo com fruits secs, fruita fresca, barretes energètiques, caramels, etc. i a l’arribada, massatges amb electro-estimuladors del CEFAR i més de 100 massatgistes, juntament amb un dinar gratuït per a tothom, la Pasta-Party. – Cabines sanitàries a la sortida del circuit i a l’arribada – Samarreta Oficial FILA per a tots el participants (Marató i Terç) – Medalla commemorativa a tots els arribats a la Marató. – Transport especial fins al Canal Olímpic. Tot això, en un circuit a la vora del Mediterrani, molt maco i totalment pla. Amb una Fira del Corredor a l’Hotel Barceló-Sants els dies 18 i 19 de Març, amb obsequis per a tot els atletes. Ara, gairebé 7 mesos després de començar a tirar endavant la nostra il•lusió, sempre mirant pels atletes, sorgeix la polèmica quan un jutge decideix (sense saber el que implica organitzar una Marató), que s’ha de celebrar la Marató a Barcelona el dia 15 de maig d’enguany. Sortint de l’Estadi Olímpic (que té un partit de futbol de lliga de 1ª divisió de l’Espanyol amb el València, el mateix dia 15) passant per l’Avinguda Mª Cristina (que té el Saló Internacional de l’Automòbil) i amb una part del circuit al Port de Barcelona (que té l’arribada de nombrosos vaixells de Turisme, amb més de 15.000 passatgers)… amb una data a mitjans de maig que no és la més indicada a Barcelona per fer una Marató (de 23 a 28 graus de temperatura)…. En definitiva, atletes, nosaltres lluny de voler una polèmica entre l’Associació “Marathon Catalunya” i l’Ajuntament de Barcelona, us posem a la vostra disposició la “Marató del Mediterrani i el Terç” el dia 20 de Març. Trieu la prova que us sembli millor, amb seny, i mantinguem la il•lusió de que quan es torni a fer la “Marató de Barcelona”, sigui una cursa del més alt nivell, que doni una bona imatge del nostre país i la nostra Ciutat !!!!!! Jaume Grau Comitè Organització Marató del Mediterrani

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.