Excel·lent actuació de Carles Geronès a Gènova

0
2992

El llançador palafrugellenc va llançar 16,87 en el decurs del 2n Míting Internacional de Pista Coberta realitzat al Palasport Fiera di Gènova. Amb aquesta marca el llançador del GIRONA COSTA BRAVA-C.A.PALAFRUGELL superava el seu anterior registre de la temporada en 60 centímetres (16,27 a Vilafranca que li donaren el títol de campió català). La sèrie fou magnífica, amb tots els intents vàlids per sobre dels 16,30 m i un nul mes enllà dels 17 m. La prova fou guanyada per l’italià Marco Dodoni, que amb un llançament de 19,60 m superà el récord EAP indoor que estava en possessió del campió espanyol Manolo Martínez (19,41 m) El proper objectiu de llançador baix-empordanès serà assolir un dels llocs de finalista al proper Campionat d’Espanya absolut, a celebrar a Madrid el cap de setmana del 19 i 20 de febrer. Podeu llegir més informació i resultats complets a la web del circuit EAP

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.