LA MITJA MARATÓ GAVA-CASTELLDEFELS-GAVA FARÀ UN GRAN SALT QUALITATIU

0
483

La cursa, que enguany incrementa la participació i els serveis als atletes, es presentarà als mitjans de comunicació aquest dimecres, 9 de febrer L’Hotel Ciutat de Castelldefels acollirà dimecres, a les 19.30 hores, la presentació de la X Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà Gran Premi Diputació de Barcelona. L’alcalde de Castelldefels, Antonio Padilla i el tinent d’alcalde vicepresident del Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Gavà, José Obispo, el Diputat President de l’Area d’Esports de la Diputació de Barcelona, Pere Alcober, i el president del Club Atletisme Gavà, Manuel Moruno, en representació de les institucions organitzadores, explicaran en roda de premsa els principals atractius d’una cursa que arriba a la desena edició totalment consolidada com una de les grans cites del calendari nacional i, sens dubte, una de les més concorregudes. La prova, que enguany esdevindrà Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes i Campionat de Catalunya Universitari, té el suport de la Real Federación Española de Atletismo, que la inclou en el calendari oficial, de la Federació Catalana d’Atletisme i de la Federació Catalana d’Esports per a Minusvàlids Físics, a més del patrocini Fila, La Caixa, Intersport, Bancaja, Gatorade, Grau&Barrau Asociados, Championchip, Mundo Deportivo, Gavà Televisió, Aigua de Viladrau, Danone-Actimel i 10de1000.com, i la col·laboració de Kellogs, Saab, Sistemes de l’Hospitalet-Canon, Running Vallés, Esports Atleta, California Esports, L’Aire Esports, J’Arribu, Runnersworld, Bikila, Esports Kañera, Mutual Cyclops, Eivissa Associats, Gràfiques Gavà, Jordi Vilaró, Ofibaix, Publiservei, Systemtronic, JMC, Electrobaix, Comercial Blautec, Ebor Multiservicios, Juan Suñé, Lausin y Vicente, Mapres, Ferreteria Solé, Trensalvich, Zafra, Seae, Laudo’s, Logo Service, Trofeus Subirà i Hotel Ciudad de Castelldefels. | La Mitja de Gavà i Castelldefels, que sortirà a les 10 hores de diumenge, 13 de febrer, de la zona exterior de l’Estadi Municipal La Bòbila, on s’ubicarà la línia d’arribada, es preveu més multitudinària que mai en haver-se ampliat el límit d’inscripció fins als 2.200 atletes (400 més que a la passada convocatòria). Aquest increment quant a participació anirà acompanyat d’un dispositiu d’atencions als corredors més acurat que mai on participen més de 250 persones. Enguany, als serveis ja habituals s’afegeixen un nou espai d’aparcament al Centre Comercial Barnasud amb connexió d’autobusos a l’Estadi, i un servei de guarderia a la Nova Piscina Municipal, a banda de la reordenació d’espais al Pavelló Jacme March, on s’ubicarà el punt de lliurament i recollida de dorsals i xips, el servei de guarda-roba i vestidors. A la bona organització s’afegeix un circuit que es pot considerar totalment pla que afavoreix les bones marques. D’aquí que any rere any s’hi donin cita a la línia d’arribada els grans exponents de l’atletisme de fons que es disputaran els atractius premis en metàl·lic que atorga l’organització. Entre aquests guardons es destaquen els premis de 1.000 euros als atletes que rebaixin els rècords de la cursa, a hores d’ara en possessió d’Antoni Peña (1:03:15) i Anne Jalegat (1:11:57). Tot plegat posiciona la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà en la segona posició del rànquing català i en la catorzena del nacional, segons els registres oficials de la Real Federación Española de Atletismo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.