MARINA GARCIA, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, SOTS – CAMPIONA D’ESPANYA DE TRIPLE SALT PROMESA

0
391

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la disputa del Campionat d’Espanya Promesa en Pista Coberta al “Palacio de los Deportes de Madrid” amb una bona actuació de les atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2. En una competició que representava una prova test per les aspiracions olímpiques de la Candidatura Madrid 2012 les tres atletes de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 que van participar a la capital espanyola van tenir una actuació molt destacada amb una medalla d’argent per Marina Garcia a la prova de triple salt amb una marca d’11m83, una medalla de bronze per Miriam Ortiz en 3000 metres llisos i una fantàstica marca de 9’47”86 i un setè lloc, a les portes de la final, per Àngela Castelló en 400 metres llisos que amb una marca de 58”70 va realitzar el seu millor registre de la temporada. | MARISA CASANUEVA, DE L’HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, SOTS – CAMPIONA DE CATALUNYA DE 3000 METRES LLISOS Ahir diumenge va tenir al “Pavelló Firal del Vi” de Vilafranca del Penedès la disputa del Campionat de Catalunya de 3000 metres llisos en pista coberta. Una setmana després d’haver-se disputat la resta de proves i per no coincidir amb la disputa del Campionat de Catalunya de cros, Marisa Casanueva, de L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va aconseguir proclamar-se sots – campiona de Catalunya de la distància amb una marca de 10’09”80 a menys d’un segon de la primera classificada l’andorrana Sílvia Felipo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.