Nou repte a Catalunya: Les 24 hores d´Andorra

0
422

En Josep Doval, habitual ultrafondista andorrà, anuncia la primera edició de les 24 hores d´Andorra a peu, sobre un circuit de 2 km. al Parc Central d´Andorra. Aquesta cursa tan singular tindrà lloc el cap de setmana del 14-15 de maig, començant el dissabte, 14 a les 10 hores del matí fins el diumenge, 15 a les 10 hores. El repte pel guanyador es fer 150 voltes, que es correspondria amb 300 Km., la distància que separa Barcelona de Saragossa. El repte, doncs, pels ultrafondistes ja està obert. La cita: Andora 14 i 15 de maig de 2005.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.