CAMPIONAT DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

0
507

Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat de Catalunya en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès. Més de tres-cents atletes han participat en aquesta jornada en lluita pel títol català de pista coberta. Podem destacar la participació d’atletes com Carme Blay (V TiM) que ha guanyat la prova de 60 m llisos amb una marca de 7”62, Laia Forcadell (Integra 2) que ha guanyat els 400 m amb una marca de 56”09, Esmeralda Arriscado (AAC-UBAE) ha fet 8”89 en els 60 m tanques, en salt d’alçada Estefania Guillena (ES Morrojable) ha saltat 1,75 metres, i Irache Quintanal (FCB) que ha llançat 15,83 m en pes. En homes podem destacar la victòria de David Castellanos (CEA T) sobre el favorit Jordi Mayoral (A GEiEG) tots dos amb un registre de 6”99 en 60 m llisos. En els 200 metres la victòria ha estat per a Enric Martin (Integra 2) amb 22”07, en els 800 metres Francisco Tugores (CA Lloret LS) s’ha imposat amb un registre de 1’52”43. En triple salt, Eduardo Pérez (FCB) ha fet una millor marca de 15,27m, en salt d’alçada s’ha de destacar el retorn a la competició de Marc Pagès (CA P. Alicante) amb victòria i un bon registre de 2,06, en salt de llargada destaca la victòria del jove Roger Carulla (C Lleida) amb un registre de 7,17 metres. Més jove és encara Albert Vélez (FCB) que encara en categoria juvenil s’ha proclamat Campió Absolut en salt amb perxa amb un millor salt de 4,95 metres, i per últim destacar la victòria de Carles Geronés (Girona CB) amb un llançament de 16,27 m en pes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.