CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
599

Avui diumenge s’ha disputat el LXXXVè Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Equips, conjuntament amb el Cros de Calldetenes que aquest any ha celebrat el cinquantè aniversari. Rosa Maria Morató (FCB) i Carles Castillejo (FCB) s’han proclamat Campions de Catalunya Absoluts en una esplèndida matinal atlètica amb una participació que ha superat el miler d’atletes i amb unes condicions meteorològiques magnífiques. En la categoria femenina la corredora de Navarcles, Rosa Morató, s’ha mostrat molt superior a les seves rivals i ha vençut amb relativa facilitat a les seves companyes de club, Judit Pla i Silvia Montané, que han entrat en segona i tercera posició respectivament. En quart lloc s’ha classificat Eva Sanz (Canal Isabel II) i en cinquena Eva Jiménez (FCB). En la categoria masculina el vencedor del Cros de Calldetenes ha estat Ayad Lamdassem (Adidas) que també s’ha mostrat molt superior als seus rivals, en segona posició ha entrat Carles Castillejo (FCB) proclamant-se Campió de Catalunya i revalidant així per tercer any consecutiu el títol autonòmic. En tercer lloc ha entrat Juan José Gómez Titos (Norquimia), que significa el sotscampionat. En la quarta posició ha entrat l’atleta d’origen marroquí Abdelghani El Hassany (C.A.C. Lleida), i en cinquena, aconseguint la medalla de bronze en el Campionat Català, Adrià García (FCB). En la categoria de clubs el Futbol Club Barcelona s’ha proclamat campió en les categories sènior tant en homes com en dones. Avui també quedava definida la classificació final del circuit Gran Premi Català de Cros, que ha estat en aquesta edició per a Eva Sanz i Ayad Lamdasse.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.