2 turons 2005

0
390

El passat diumenge 23 de gener de 2005 es va dur a terme a Moià, a l´altiplà del Moianès, la tercera edició de la Cursa Popular de 1/2 muntanya "2 turons" amb èxit. Vam donar la sortida de la cursa a 2/4 de 10 del matí enmig d´una boira espessa que no ens va deixar en tot el matí i que va fer que la pujada del 2on turó (la costa de la Creu) fos més dura pels que la desconeixien ja que la boira els privava de veure´n el final i és una pujada força llarga. A l´arribada però els esperava, com ja és costum a la "2 turons", un bon got de xocolata desfeta ben calenta i coca de Moià. |Els guanyadors de la general foren en Pedro Rondón (CACastellar) i la Teresa Forn (2×2 Santpedor) a més a més, enguany hem estrenat un nou premi, un alicient més per venir a la "2 turons", és el "Premi Especial Loreto" que l´hem donat al primer i primera atleta que ha passat pel control del Castell de St. Andreu, o sigui dalt del primer turó. Aquest premi és dedicat a la Loreto, esposa i mare de l´organització que ens va deixar l´octubre passat i a tots aquells que ens han deixat durant aquest 2004 en contra de la seva voluntat. El primer i primera d´emportar-se aquest important trofeu que han sigut en Pedro Rondón i la Teresa Forn han tingut un pernil i un trofeu. En general els comentaris dels participants han sigut molt bons, tant del circuit, del tracte i l´ambient. Esperem l´any vinent poder acomplir la 4a edició tan bé o millor que enguany. Els tres primers de la general foren: General femenina: Teresa Forn (CA Vic) 47´21´´ Mili Esono (ind) 54´32´´ Isabel Giménez (ind) 55´37´´ General masculina: Pedro Rondón (ind) 36´48´´ Joan Capdevila (CTriatló Manresa) 37´03´´ Toni Martín (CTriatló Manresa) 37´31´´

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.