2 turons 2005

0
667

El passat diumenge 23 de gener de 2005 es va dur a terme a Moià, a l´altiplà del Moianès, la tercera edició de la Cursa Popular de 1/2 muntanya "2 turons" amb èxit. Vam donar la sortida de la cursa a 2/4 de 10 del matí enmig d´una boira espessa que no ens va deixar en tot el matí i que va fer que la pujada del 2on turó (la costa de la Creu) fos més dura pels que la desconeixien ja que la boira els privava de veure´n el final i és una pujada força llarga. A l´arribada però els esperava, com ja és costum a la "2 turons", un bon got de xocolata desfeta ben calenta i coca de Moià. |Els guanyadors de la general foren en Pedro Rondón (CACastellar) i la Teresa Forn (2×2 Santpedor) a més a més, enguany hem estrenat un nou premi, un alicient més per venir a la "2 turons", és el "Premi Especial Loreto" que l´hem donat al primer i primera atleta que ha passat pel control del Castell de St. Andreu, o sigui dalt del primer turó. Aquest premi és dedicat a la Loreto, esposa i mare de l´organització que ens va deixar l´octubre passat i a tots aquells que ens han deixat durant aquest 2004 en contra de la seva voluntat. El primer i primera d´emportar-se aquest important trofeu que han sigut en Pedro Rondón i la Teresa Forn han tingut un pernil i un trofeu. En general els comentaris dels participants han sigut molt bons, tant del circuit, del tracte i l´ambient. Esperem l´any vinent poder acomplir la 4a edició tan bé o millor que enguany. Els tres primers de la general foren: General femenina: Teresa Forn (CA Vic) 47´21´´ Mili Esono (ind) 54´32´´ Isabel Giménez (ind) 55´37´´ General masculina: Pedro Rondón (ind) 36´48´´ Joan Capdevila (CTriatló Manresa) 37´03´´ Toni Martín (CTriatló Manresa) 37´31´´

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.