Obertes les inscripcions de la X Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà Gran Premi Diputació de Barcelona!

0
440

La cursa, que tindrà lloc el 13 de febrer, apuja el límit de participants en 2.200 atletes, 400 més que a la passada convocatòria. <br> La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà es prepara per prendre la sortida. Enguany, i coincidint amb la desena edició, la prova, organitzada pels ajuntaments de Gavà i de Castelldefels, es preveu més multitudinària que mai amb l’objectiu de donar cabuda a tothom que vulgui participar en aquesta prova de fons, sens dubte, una de les més atractives del calendari nacional. Una cursa que en aquesta edició acollirà els campionats de Catalunya Universitari i en Cadira de Rodes. La prova té el suport de la Real Federación Española de Atletismo, que la inclou al calendari oficial, de la Federació Catalana d’Atletisme i de la Federació Catalana d’Esports per a Minusvàlids Físics, a més de la col·laboració d’Interesport, Bancaja, Gatorade, Fila, Grau & Barrau, Championchip, Gavà Televisió, Aigua de Viladrau, Danone-Actimel i <a href="http://www.10de1000.com">10de1000.com</a>.| Per assolir un nou rècord de participació, l’organització amplia el ventall de serveis que ofereix als atletes. – Un nou espai d’aparcament en el Centre Comercial Barnasud i un servei de guarderia són les novetats que s’afegeixen al dispositiu ja habitual: massatgistes, equip mèdic, avituallament en cursa i en finalitzar la prova, etcètera. Les inscripcions ja són obertes a l’Estadi Municipal la Bòbila i a botigues esportives següents: Interesport Barnasud, de Gavà; Deportes Atleta, de Barcelona; Running Vallès, de Sant Cugat; California Sports, de Sabadell; L’Aire Esports, de Granollers, i J’Arribu, de Cornellà. També hi ha la possibilitat d’inscriure’s a través del web www.10de1000.com. Quant als corredors del Campionat de Catalunya Universitari, han de tramitar la inscripció a través dels Serveis d’Esports de les universitats catalanes. El preu de la inscripció és de 12 euros (14 € a partir del 27 de gener). Per als atletes en cadires de rodes, la participació és gratuïta. El termini es tancarà el 5 de febrer en les botigues i el dia 10, en Internet. Tothom es convidat a participar-hi. Les característiques del circuit, totalment pla i de gran bellesa, juntament amb una acurada organització són les claus de l’èxit d’aquest prova, una de les més concorregudes de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.