VI Lliga Internet ChampionChip 2005, Memorial "Antoni Brey"

0
526

Reglament 1.- Campionat obert a tothom que entri habitualment a Internet i tingui e-mail 2.- Recomanable que estiguin apuntats a la llista del Atletisme Català 3.- Puntuaran les proves detallades al calendari 4.- A cada corredor li puntuaran les 11 millors curses 5.- Hi han 3 proves que puntuen triple o doble i 3 proves que només puntuen doble 6.- Cada corredor només pot puntuar triple a una prova i doble a dues proves d´aquestes, total: 8 sencilles + 2 dobles + 1 triple 7.- L´algorisme que s´aplica es: (temps primer corredor Lliga/temps corredor)*100 8.- Hi hauran tres categories per cada sexe: fins 40 anys, de 41 a 50 anys i més de 50 anys| Homes Dones després del 1964 1 A entre 1955 i 1964 2 B abans del 1955 3 C 9.- Hi hauran tres premis a cada categoria i un especial als guanyadors absoluts 10. – Hi haurà classificacions per equips masculins (5 components) i femenins (3 components) sumant els punts dels corredors 11.- Hi haurà un premi per el corredor que hagi corregut més curses. En cas d´empat guanyarà qui tingui més punts 12.- Es definirà oportunament on es farà l´entrega de premis 13.- Per facilitar el càlcul dels resultats es obligatori l´ùs del xip groc 14.- Reclamacions per errors de càlculs: ChampionChip 15.- Inscripcions desde 1 de Gener GRATUÏTES (es comença amb els inscrits a la Lliga 2004) 17.- Les inscripcions es faran via e-mail a la ChampionChip posant: Nom i cognoms, any, sexe, club, e-mail i codi xip 18.- Es començarà a puntuar desde el mateix moment de la inscripció. No puntuaràn les curses anteriors. 19.- Els resultats es publicaràn a aquest web els dimarts abans de les 12 de la nit 20.- La inscripció significa la total acceptació d´aquest reglament

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.