VI Lliga Internet ChampionChip 2005, Memorial "Antoni Brey"

0
611

Reglament 1.- Campionat obert a tothom que entri habitualment a Internet i tingui e-mail 2.- Recomanable que estiguin apuntats a la llista del Atletisme Català 3.- Puntuaran les proves detallades al calendari 4.- A cada corredor li puntuaran les 11 millors curses 5.- Hi han 3 proves que puntuen triple o doble i 3 proves que només puntuen doble 6.- Cada corredor només pot puntuar triple a una prova i doble a dues proves d´aquestes, total: 8 sencilles + 2 dobles + 1 triple 7.- L´algorisme que s´aplica es: (temps primer corredor Lliga/temps corredor)*100 8.- Hi hauran tres categories per cada sexe: fins 40 anys, de 41 a 50 anys i més de 50 anys| Homes Dones després del 1964 1 A entre 1955 i 1964 2 B abans del 1955 3 C 9.- Hi hauran tres premis a cada categoria i un especial als guanyadors absoluts 10. – Hi haurà classificacions per equips masculins (5 components) i femenins (3 components) sumant els punts dels corredors 11.- Hi haurà un premi per el corredor que hagi corregut més curses. En cas d´empat guanyarà qui tingui més punts 12.- Es definirà oportunament on es farà l´entrega de premis 13.- Per facilitar el càlcul dels resultats es obligatori l´ùs del xip groc 14.- Reclamacions per errors de càlculs: ChampionChip 15.- Inscripcions desde 1 de Gener GRATUÏTES (es comença amb els inscrits a la Lliga 2004) 17.- Les inscripcions es faran via e-mail a la ChampionChip posant: Nom i cognoms, any, sexe, club, e-mail i codi xip 18.- Es començarà a puntuar desde el mateix moment de la inscripció. No puntuaràn les curses anteriors. 19.- Els resultats es publicaràn a aquest web els dimarts abans de les 12 de la nit 20.- La inscripció significa la total acceptació d´aquest reglament

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.