L’atleta keniata James Mibei ha guanyat amb autoritat la Sisena Mitja Marató de Terrassa després d’una llarga i disputada lluita amb el marroquí Driss

0
500

Molta gent esperava veure un duel entre Francisco Javier Cortés Huete –vencedor de les tres darreres edicions de la mitja de Terrassa- i Alberto Juzdado, un dels millors atletes espanyols en l’especialitat de marató. De ben segur que ningú comptava amb James Mibei (California Sports), un keniata de 23 anys que de bon principi ha deixat clares les seves intencions de guanyar la cursa. | En els primers quilòmetres de la mitja s’ha destacat un petit grup de tres corredors format per Mibei, Juzdado (Fila Team) i Lakouaja (Fila Team), que han imposat un ritme alt i han deixat despenjat a Cortés Huete, un corredor que en les darreres edicions de la mitja terrassenca ha guanyat de manera incontestable. Mibei ha desenvolupat un ritme molt fort que només Driss Lakouaja ha estat capaç d’aguantar. Alberto Juzdado ha vist com la grip de la darrera setmana li ha passat factura i això ha provocat que a la meitat de la cursa hagi perdut tota opció de victòria. A partir d’aquí s’ha vist un duel de marcat color africà entre Lakouaja i Mibei. Tot i això, el keniata ha tornat a apretar i a falta de tres quilòmetres s’ha escapat en solitari, creuant la línia d’arribada amb un temps d’una hora, quatre minuts i 59 segons. Catorze segons més tard ha entrat el marroquí Driss Lakouaja, amb un registre d’una hora, cinc minuts i tretze segons. El madrileny Alberto Juzdado ha completat el podi de guanyadors a l’entrar tercer amb un temps d’una hora, set minuts i cinc segons. Pel que fa a la categoria femenina, l’atleta equatoriana Sandra Ruales (Fila Team) ha estat la guanyadora amb un temps d’una hora, quinze minuts i quinze segons. En segon lloc ha creuat la línia d’arribada Jennifer Lotoywo (California Team) gairebé tres minuts més tard que la guanyadora, amb un registre d’una hora, divuit minuts i onze segons. El podi ha quedat completat per Penina Wanjiru (Fila Team) amb un temps d’una hora i dinou minuts. En aquesta Sisena Mitja Marató de Terrassa també s’ha disputat la cursa especial en categoria minusvàlid. Com ha passat en les dues darreres edicions Roger Puigbò s’ha imposat en aquesta categoria amb relativa comoditat, demostrant que és un autèntic campió en la seva especialitat. Tot i les previsions de l’organització el nombre de participants ha quedat en 1.330, una xifra similar a la registrada en l’edició anterior (1400). Tot i això es continua evidenciant que la mitja de Terrassa és una cursa que cada any es consolida més en el panorama atlètic nacional. Resultats complets a <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/terrassa/">www.atletisme.com/classificacions/terrassa/</A>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.