DUATLÓ DE MUNTANYA: Victòries de Joan Albert Camps i Dina Prats a Mataró

0
407

El Centre Natació Mataró va organitzar el passat diumenge 23 de gener la setena edició del duatló de muntanya Ciutat de Mataró. La prova puntuable pel circuit català de la especialitat és considerada una clàssica del calendari i a l´edició d´enguany va comptar amb 348 participants disposats a realitzar els tres sectors en línia de 4,5 km de cursa a peu inicial, 15 km de ciclisme de muntanya i 2,2 km de cursa a peu final. El primer segment va resultar força espectacular amb les dues passades dels participants per les pistes d´atletisme, Lluís Aguilar (Vilanova) va ser el primer en agafar la bicicleta seguit del seu company d´equip David Serra, amb l´atleta local José Luis Cano (Mataró) situat a la tercera posició provisional. El sector de ciclisme va provocar canvis a la classificació i sobre el tercer quilòmetre Joan Albert Camps (Vilanova) va prendre el control de la competició. Tot i que va ser avançat per l´independent Oriol Morata als trams més complicats de la bicicleta, Camps va recuperar la primera posició al tercer i definitiu sector, creuant la línia de meta amb un temps final de 1 h 3 min 24 s, superant a Morata (segon classificat) per 20 segons. En tercera posició es va classificar el guanyador de la prova precedent del circuit Sebastià Catllà (P.C. Bonavista).| Carme Tort (Sant Joan Abadesses) va ser la més ràpida al segment inicial de la prova dins la categoria femenina, seguida per l´atleta independent Dina Prats que es va situar primera a l´inici del ciclisme, posició que va resultar definitiva guanyant la prova amb un temps final de 1 h 19 min 57 s. Tere Costa va superar dins el tercer segment a Meritxell Giménez (guanyadora a Les Guilleries) finalitzant en segona i tercera posició respectivament. El reforçadíssim equip del Club Triatló Vilanova i la Geltrú va guanyar la classificació per equips masculins per davant del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses. El Centre Natació Mataró va afegir a l´èxit organitzatiu la victòria per equips femenins i la tercera posició dels masculins.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.