RESUM DE LES DEMANDES DELS ATLETES CATALANS A LA FEDERACIÓ I LA SECRETARIA GENERAL DE L’ESPORT

0
435

La carta constava d’unes 35 demandes que les resumin en les més importants ja que les altres no son tant importants i algunes ja queden englobades dintre d’aquest resum. 1. Que la federació compleixi les promeses electorals de tenir un representant del estament d’atletes dintre de la comissió i que es reformi la llei electoral per tenir més representants d’atletes dintre de la assemblea general de la Federació Catalana d’Atletisme. 2. Potenciació de l’atletisme escolar e instaurar la fitxa única de promoció. 3. Creació i Dinamització de nous nuclis atlètics a Catalunya. 4. Creació d’una comissió d’estudi del pla ARC, representada per dirigents de la Federació Catalana d’Atletisme, representants de la Secretaria General de l’Esport, representants de la comissió d’atletes i representants dels atletes elit. 5. Que s’atorguin premis per objectius. 6. Potenciar les proves més importants de Catalunya i creació de noves proves. 7. Que el CAR, la Blume i altres centres de Catalunya siguin centres oberts a altres grups d’entrenament. 8. Que en l’organització dels encontres internacionals hagi una rotació de proves. 9. Potenciació del atletisme popular, veterà i universitari. 10. Falta alarmant d’esponsorització i que es potenciïn lleis de mecenatge. 11. Potenciació de les delegacions territorials d’atletisme. 12. Que es faci un estudi per part de la federació catalana de per que els nostres atletes d’elit catalans van a entrenar a fora de Catalunya. 13. Que es fomenti l’inserció laboral dels atletes d’elit catalans. 14. Construcció de la pista coberta i creació de mòduls coberts i zones de llançaments. La consecuencia d’aquestes demandes es que els atletes més importants catalans es negaran a participar en el campionat d’espanya de cros amb la selecció catalana el dia 27 de febrer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.