Mitja de Terrassa : Un circuit més assequible

0
477

La Sisena Mitja Marató Ciutat de Terrassa presentarà el proper 23 de gener un circuit amb menys desnivell, fet que afavorirà l’increment de participants. Amb aquesta variació també es vol potenciar la participació femenina, que en els darrers anys ha baixat de manera gradual. Per tant, un dels trams més complicats de la mitja, l’avinguda del Vallès, deixarà de tenir la importància de la que ha gaudit en les darreres edicions. L’organització ha decidit canviar el circuit de la mitja marató, concretament en la zona de l’avinguda del Vallès. En aquest tram de sis quilòmetres de distància es reunien una sèrie de condicionants que perjudicaven molt la forma i la moral dels corredors. Per una banda, la distància de sis quilòmetres en una avinguda amb una lleugera inclinació ascendent provocava el cansanci als corredors. En aquesta línia el vent també era un incovenient per als atletes, ja que en aquest sector acostuma a bufar molt vent a l’estar situat al costat d’una riera. També cal tenir en compte el factor psicològic, ja que aquesta avinguda sembla que mai s’acabi, i això es notava en l’ànim dels participants. S’ha de destacar que el circuit de la sisena mitja marató de Terrassa presenta un 25% menys de desnivell que en les anteriors edicions. D’aquesta manera es preveu que el nombre d’inscrits –previst en uns 1.600- augmenti molt en comparació amb anys anteriors. Amb aquesta mesura també es vol potenciar la inscripció femenina, que en els darrers anys ha disminuït significativament. Tot i l’eliminació d’aquest tram tan dur la sisena mitja marató encara passarà per l’Avinguda del Vallès. No obstant, en aquesta edició només es disputarà un quilòmetre d’aquesta zona de Terrassa. El circuit d’aquest any també passarà per primera vegada pel Polígon Industrial Nord, concretament a l’avinguda Béjar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.