Victor Gonzalo i Vinyet Nogueró primers als 10K de Sant Antoni

0
612

Victor Gonzalo al sprint va guanyar al favorit Benito Ojeda en una carrera marcada pel rècord de participants. Resultats complets a: <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/santantoni/">http://www.atletisme.com/classificacions/santantoni</a>. El més destacat de la competició es que 1.470 atletes han trepitjat la ratlla d’arribada. Això fa que es reafirmi per tant un cop més que es curses de fons es troben en un autèntic moment d’”overbooking” i que altres proves fa poc menys concurrides com els 20 kilòmetres de la Mar i Murtra de Blanes acabin tambè per haver de tancar inscripcions abans d’hora. A Sant Antoni els atletes hagueren de fer dues voltes molt semblants l’una de l’altra per un circuit molt recte i pla, com ho han demostrat els temps finals de la majoria dels runners. Sens dubte, estem vivint un moment de febre pel correr.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.