Natalia Sáez i Carles Ferrer llueixen a la Cursa de Sant Antoni

0
422

Els atletes del Club Atletisme Tarragona Natalia Sáez i Carles Ferrer van assolir posicions capdavanteres en la 16ena Cursa popular de Sant Antoni, que organitza el barri barceloní de Sant Antoni amb motiu de la seva festa major d´hivern. La cursa, disputada a una distància de 10 km, va comptar amb una nombrosa inscripció, amb prop de 1500 atletes a l´arribada. Natalia Sáez aconseguí una brillant tercera posició final, amb un temps de 39 minuts 32 segons, en una cursa en la que la victòria fou per Vinyet Noguero, del Integra-2, i en la que Anna Maria Belmonte finalitzà en la posició 99. Per la seva banda, Carles Ferrer finalitzà en setena posició, amb un magnífic temps de 32.24 (marca personal) i a poc més d´un minut del guanyador de la cursa, que fou l´atleta Víctor Gonzalo, del Runnesworld, per davant de Benito Ojeda, segon classificat. En la mateixa cursa, José F. García Navarrete finalitzà en la posició 62, tot i patir dues caigudes, mentre que Xavier Rodríguez fou 98è i Àlex López finalitzà en la posició 196.| En la classificació per equips, el club tarragoní assolí la novena posició final, d´entre un toptal de 36 clubs classificats. Resultats de la cursa: http://www.atletisme.com/classificacions/santantoni/result2005.htm

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.