La Paeria vol portar totes les competicions catalanes "indoor" a Lleida

0
322

La Paeria ha iniciat contactes perquè Lleida tingui una pista coberta d´atletisme, el que es coneix com indoor, amb l´objectiu d´acollir competicions oficials en els mesos d´hivern. Així, la ciutat es convertiria en la capital catalana d´aquest esport durant una part de la temporada. Segons ha pogut saber aquest diari, ja s´han produït els primers contactes, amb la delegació territorial d´atletisme i aviat tècnics municipals s´entrevistaran amb el president de la Federació Catalana, Romà Cuyàs. La qüestió principal que s´ha d´abordar és quines possibilitats hi ha i quants diners suposaria substituir Vilafranca del Penedès com a seu de totes les competicions atlètiques indoor que es fan a Catalunya, ja que aquesta localitat acaba aquest any el seu contracte d´arrendament de la pista amb la federació. L´exatleta lleidatà i actualment president de la comisió d´atletes de Catalunya, Albert Segués, ha alertat aquesta setmana que Catalunya "es quedarà l´any que ve sense cap pista coberta, perquè acaba el conveni amb la de Vilafranca del Penedès i, a més, està completament deteriorada". Fa uns anys es va arribar fins i tot a donar el cas que alguns van haver de disputar a Saragossa, "perque no hi havia cap pista indoor a Catalunya fins que es va instal·lar la de Vilafranca del Penedès".| Els Camps Elisis. En el cas que les gestions municipals arribin a bon port amb la Catalana, la ubicació d´aquesta pista coberta seria un dels pavellons dels Camps Elisis i no un dels esportius. El motiu és que una vegada instal·lades les pistes de tartan en un pavelló s´han de mantindre col·locades fins que s´acaba la temporada d´hivern, ja que gairebé hi ha competicions cada cap de setmana i coincidiria amb el Plus Pujol, per exemple, al Barris Nord, i amb l´hoquei i l´handbol a l´Onze de Setembre. El gran moment pel qual travessa l´atletisme lleidatà, desprès d´unificar-se els clubs de la ciutat en un de sol per ser més competitius, ha fet que la Paeria vegi amb bons ulls aquest projecte. D´altra banda, ser seu de totes les competicions atlètiques catalanes durant l´hivern suposaria una important promoció per a Lleida. – Francesc Garrido-

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.