La Paeria vol portar totes les competicions catalanes "indoor" a Lleida

0
472

La Paeria ha iniciat contactes perquè Lleida tingui una pista coberta d´atletisme, el que es coneix com indoor, amb l´objectiu d´acollir competicions oficials en els mesos d´hivern. Així, la ciutat es convertiria en la capital catalana d´aquest esport durant una part de la temporada. Segons ha pogut saber aquest diari, ja s´han produït els primers contactes, amb la delegació territorial d´atletisme i aviat tècnics municipals s´entrevistaran amb el president de la Federació Catalana, Romà Cuyàs. La qüestió principal que s´ha d´abordar és quines possibilitats hi ha i quants diners suposaria substituir Vilafranca del Penedès com a seu de totes les competicions atlètiques indoor que es fan a Catalunya, ja que aquesta localitat acaba aquest any el seu contracte d´arrendament de la pista amb la federació. L´exatleta lleidatà i actualment president de la comisió d´atletes de Catalunya, Albert Segués, ha alertat aquesta setmana que Catalunya "es quedarà l´any que ve sense cap pista coberta, perquè acaba el conveni amb la de Vilafranca del Penedès i, a més, està completament deteriorada". Fa uns anys es va arribar fins i tot a donar el cas que alguns van haver de disputar a Saragossa, "perque no hi havia cap pista indoor a Catalunya fins que es va instal·lar la de Vilafranca del Penedès".| Els Camps Elisis. En el cas que les gestions municipals arribin a bon port amb la Catalana, la ubicació d´aquesta pista coberta seria un dels pavellons dels Camps Elisis i no un dels esportius. El motiu és que una vegada instal·lades les pistes de tartan en un pavelló s´han de mantindre col·locades fins que s´acaba la temporada d´hivern, ja que gairebé hi ha competicions cada cap de setmana i coincidiria amb el Plus Pujol, per exemple, al Barris Nord, i amb l´hoquei i l´handbol a l´Onze de Setembre. El gran moment pel qual travessa l´atletisme lleidatà, desprès d´unificar-se els clubs de la ciutat en un de sol per ser més competitius, ha fet que la Paeria vegi amb bons ulls aquest projecte. D´altra banda, ser seu de totes les competicions atlètiques catalanes durant l´hivern suposaria una important promoció per a Lleida. – Francesc Garrido-

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.