Innovacions importants al repte de la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2005

0
509

La nova edició de la competició més popular de la FEEC, que suposarà la 8a, és un any més, un repte ple d´esforç i sacrifici, on podreu descobrir o tornar a gaudir de part del nostre país, i on les hores caminant sota el cel assolellat o sota la foscor de les nits, s´ompliran d´experiències i amistats inoblidables. Aquest any sí, sí superem els mil quilòmetres amb les quinze proves proposades, però atenció a les novetats, ja que per a la classificació individual no és necessari fer-les totes per classificar-se en primera posició. Conscients de l´alta densitat del calendari proposat, seran guanyadors de la classificació individual exaequo els participants que assoleixin 142 punts o més, o en el cas de que cap participant arribés a aquesta quantitat, serà guanyador qui tingui més punts. Recordar que cada prova té una puntuació diferenciada, en relació a la seva llargada i el seu desnivell acumulat, per cada 10 quilòmetres o fracció acumula 1 punt, i per cada 1.000 metres de desnivell acumulat o fracció un altre punt. D´aquesta manera, tot participant que es marqui el repte de guanyar la CCCR, tindrà la possibilitat de confeccionar el seu calendari personal d´entre el total de les proves que formen part de l´edició d´enguany. Una altra interessant novetat per aquesta temporada, serà la celebració del primer Campionat de Catalunya per Entitats d´aquesta disciplina, que se celebrarà el 15 i 16 d´octubre a l´edició especial "Rasos de Peguera – Montserrat" que organitzarà el Centre Excursionista Comarca de Bages, amb motiu del seu centenari. En aquesta prova es distingirà a l´Entitat de la qual més participants federats es classifiquin, amb l´objectiu de fomentar encara més el caliu que s´ha generat en aquesta disciplina en vàries Entitats. <BR> <A HREF="http://www.feec.org/Activitats/competicions_05.htm#marx">Calendari de la VIII Copa Catalana de Caminades de Resistència</A>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.