Innovacions importants al repte de la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2005

0
393

La nova edició de la competició més popular de la FEEC, que suposarà la 8a, és un any més, un repte ple d´esforç i sacrifici, on podreu descobrir o tornar a gaudir de part del nostre país, i on les hores caminant sota el cel assolellat o sota la foscor de les nits, s´ompliran d´experiències i amistats inoblidables. Aquest any sí, sí superem els mil quilòmetres amb les quinze proves proposades, però atenció a les novetats, ja que per a la classificació individual no és necessari fer-les totes per classificar-se en primera posició. Conscients de l´alta densitat del calendari proposat, seran guanyadors de la classificació individual exaequo els participants que assoleixin 142 punts o més, o en el cas de que cap participant arribés a aquesta quantitat, serà guanyador qui tingui més punts. Recordar que cada prova té una puntuació diferenciada, en relació a la seva llargada i el seu desnivell acumulat, per cada 10 quilòmetres o fracció acumula 1 punt, i per cada 1.000 metres de desnivell acumulat o fracció un altre punt. D´aquesta manera, tot participant que es marqui el repte de guanyar la CCCR, tindrà la possibilitat de confeccionar el seu calendari personal d´entre el total de les proves que formen part de l´edició d´enguany. Una altra interessant novetat per aquesta temporada, serà la celebració del primer Campionat de Catalunya per Entitats d´aquesta disciplina, que se celebrarà el 15 i 16 d´octubre a l´edició especial "Rasos de Peguera – Montserrat" que organitzarà el Centre Excursionista Comarca de Bages, amb motiu del seu centenari. En aquesta prova es distingirà a l´Entitat de la qual més participants federats es classifiquin, amb l´objectiu de fomentar encara més el caliu que s´ha generat en aquesta disciplina en vàries Entitats. <BR> <A HREF="http://www.feec.org/Activitats/competicions_05.htm#marx">Calendari de la VIII Copa Catalana de Caminades de Resistència</A>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.