ENTRENA’T A CAN CARALLEU PREPARACIÓ FÍSICA I ENTRENAMENT

0
1907

Activitat adreçada a tots aquells esportistes que vulguin millorar el seu rendiment físic mitjançant un entrenament adequat a les seves necessitats. Així, es pot triar l’horari més convenient i la freqüència de les sessions d’entrenament segons la disponibilitat i objectius. Preus: (cal ser abonat de Can Caralleu) ENTRENAMENT DIRIGIT I PROGRAMAT A MIDA Activitat adreçada a esportistes que busquin un major rendiment, i a esportistes de competició. Entrenament programat i seguiment de 6 dies setmanals, amb horari a concretar. Preu: 52,00 e/mes ENTRENAMENT DE GRUPS ESPECÍFICS I EQUIPS Activitat adreçada a grups que tenen un projecte comú: participar en una expedició de muntanya, equips de competició de muntanya, raids, curses d’orientació, rallies, tresc, marató, esquí… L’horari i el preu es concreta en funció de cada grup.| S’imparteix des de l’octubre a finals de juliol Es pot practicar en grup, en grup reduït o de manera individual amb l’entrenador. En tots els casos es tracta d’un treball adequat per millorar les qualitats físiques: força, resistència, flexibilitat, velocitat i coordinació. Es fa una entrevista personal per planificar la temporada i fixar els objectius de l´entrenament. Atenció personalitzada mitja hora abans o després de l´activitat per treballar la recuperació de lesions i potenciació complementària i plans individuals. Es recomana una revisió mèdicoesportiva (no inclòs en el preu). Cada 3 mesos es fa un test per valorar les capacitats físiques. Per utilitzar el rocòdrom és obligatori disposar d’una assegurança d’accidents (FEEC, CEC o equivalent). ELS MILLORS PROFESSIONALS El responsable i entrenador de les activitats de muntanya i entrenament de curses de fons és Ricard Vila i Montolio, qui acumula més de 25 anys d’experiència: Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l´INEFC, entrenador nacional d´atletisme, instructor de l´ECAM, i entrenador personal per ACE internacional. Ha entrenat esportistes com Xavier Freixinet (9è classificat Spoir, Campionat del Món d’esquí de muntanya 2004); Jordi Bosch (directa americana al Dru/Pilar de Freny al Mont Blanc); Ernest Blade (GasherbrumII 8.035m); Araceli Segarra (Everest 8.834m), Anna Ibáñez (6ª en la Copa del Món d´escalada 1991); Ferran Latorre (Piolet d´Or 1994 i expedició UPC Everest´95); Teresa Roca (4ª en el campionat del Món de curses de muntanya 2000); Quico Soler (Campió i rècord de la Marató de l’Aneto) i a la Selecció Catalana de Curses de Muntanya (2ª en el Campionat del Món 2000). A Can Caralleu ha coordinat i entrenat les expedicions: Gurla Mandhata 7.760m. amb esquís (Josep Panosa, David Verge i Valentí Giró); Cho Oyu 8.201m. (Jaume Gibernau); Pic Lenin 7.134m. (Jaume Ferrer, Montse Molano i Miquel Rafa) i Aconcagua 6.962m. (Bàrbara Ortuño i Miquel Rafa). Horaris Dies Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Preparació física i entrenament 14.30 a 16.00 Pista i annex Pista o Parc Pavelló 19.00 a 20.30 Pista i annex Pavelló Pista o Parc Pavelló 20.30 a 22.00 Pista i annex Pavelló Pista o Parc Pavelló Manteniment 18.00 a 19.15 Pista i Parc Pavelló CALENDARI DE PROMOCIÓ: Activitat gratuïta del 20 al 30 de setembre CAN CARALLEU Temporada 2004-2005 ENTRENAMENT I PREPARACIÓ FÍSICA PER A ESPORTS DE MUNTANYA… C/ dels Esports, s/n · 08017 Barcelona (Sortida 9 de la Ronda de Dalt) Tel. 93 203 78 74 · Fax 93 280 02 10 Correu electrònic: administracio@noucancaralleu.org www.claror.org UN PROJECTE INNOVADOR I AMBICIÓS El col·lectiu d’esportistes de muntanya ha anat prenent consciència de la necessitat d’entrenar-se durant la setmana per tal de millorar el rendiment i evitar lesions a les sortides de cap de setmana. I ara la pràctica d´esports de muntanya a Barcelona ja és un fet: Can Caralleu és el centre esportiu idoni per als amants de la natura que volen preparar-se per gaudir encara més de les sortides a la muntanya i les curses de fons. Té un magnífic entorn natural i l’equipament esportiu més adient: Pista d’atletisme i annex, i circuit d’entrenament a l’aire lliure: Parc de l’Oreneta i Carretera de les Aigües. Pavelló amb equipament específic per a l’entrenament d’esports de muntanya. Sala de fitness amb material per treballar a nivell muscular i cardiovascular. Rocòdrom cobert amb vies d’iniciació, de perfeccionament i diferents desploms. Boulder A més, l’oferta d’activitats és dissenyada i executada per un excel·lent grup de professionals, i pensada tant per amateurs com per a esportistes en competició, a tots nivells i condicions. El programa d’entrenament combina el treball a la instal·lació durant la setmana amb entrenaments i sortides de cap de setmana en espais naturals. 1 dia a la setmana: 16,70 e/mes 2 dies a la setmana: 26,90 e/mes 3 dies a la setmana: 33,70 e/mes 4 dies a la setmana: 39,00 e/mes MUNTANYA · CURSES DE FONS TREKING CURSES DE FONS MARATÓ AVENTURA… Ajuntament de Barcelona Districte de Sarrià-Sant Gervasi

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.