ENTRENA’T A CAN CARALLEU PREPARACIÓ FÍSICA I ENTRENAMENT

0
1689

Activitat adreçada a tots aquells esportistes que vulguin millorar el seu rendiment físic mitjançant un entrenament adequat a les seves necessitats. Així, es pot triar l’horari més convenient i la freqüència de les sessions d’entrenament segons la disponibilitat i objectius. Preus: (cal ser abonat de Can Caralleu) ENTRENAMENT DIRIGIT I PROGRAMAT A MIDA Activitat adreçada a esportistes que busquin un major rendiment, i a esportistes de competició. Entrenament programat i seguiment de 6 dies setmanals, amb horari a concretar. Preu: 52,00 e/mes ENTRENAMENT DE GRUPS ESPECÍFICS I EQUIPS Activitat adreçada a grups que tenen un projecte comú: participar en una expedició de muntanya, equips de competició de muntanya, raids, curses d’orientació, rallies, tresc, marató, esquí… L’horari i el preu es concreta en funció de cada grup.| S’imparteix des de l’octubre a finals de juliol Es pot practicar en grup, en grup reduït o de manera individual amb l’entrenador. En tots els casos es tracta d’un treball adequat per millorar les qualitats físiques: força, resistència, flexibilitat, velocitat i coordinació. Es fa una entrevista personal per planificar la temporada i fixar els objectius de l´entrenament. Atenció personalitzada mitja hora abans o després de l´activitat per treballar la recuperació de lesions i potenciació complementària i plans individuals. Es recomana una revisió mèdicoesportiva (no inclòs en el preu). Cada 3 mesos es fa un test per valorar les capacitats físiques. Per utilitzar el rocòdrom és obligatori disposar d’una assegurança d’accidents (FEEC, CEC o equivalent). ELS MILLORS PROFESSIONALS El responsable i entrenador de les activitats de muntanya i entrenament de curses de fons és Ricard Vila i Montolio, qui acumula més de 25 anys d’experiència: Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l´INEFC, entrenador nacional d´atletisme, instructor de l´ECAM, i entrenador personal per ACE internacional. Ha entrenat esportistes com Xavier Freixinet (9è classificat Spoir, Campionat del Món d’esquí de muntanya 2004); Jordi Bosch (directa americana al Dru/Pilar de Freny al Mont Blanc); Ernest Blade (GasherbrumII 8.035m); Araceli Segarra (Everest 8.834m), Anna Ibáñez (6ª en la Copa del Món d´escalada 1991); Ferran Latorre (Piolet d´Or 1994 i expedició UPC Everest´95); Teresa Roca (4ª en el campionat del Món de curses de muntanya 2000); Quico Soler (Campió i rècord de la Marató de l’Aneto) i a la Selecció Catalana de Curses de Muntanya (2ª en el Campionat del Món 2000). A Can Caralleu ha coordinat i entrenat les expedicions: Gurla Mandhata 7.760m. amb esquís (Josep Panosa, David Verge i Valentí Giró); Cho Oyu 8.201m. (Jaume Gibernau); Pic Lenin 7.134m. (Jaume Ferrer, Montse Molano i Miquel Rafa) i Aconcagua 6.962m. (Bàrbara Ortuño i Miquel Rafa). Horaris Dies Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Preparació física i entrenament 14.30 a 16.00 Pista i annex Pista o Parc Pavelló 19.00 a 20.30 Pista i annex Pavelló Pista o Parc Pavelló 20.30 a 22.00 Pista i annex Pavelló Pista o Parc Pavelló Manteniment 18.00 a 19.15 Pista i Parc Pavelló CALENDARI DE PROMOCIÓ: Activitat gratuïta del 20 al 30 de setembre CAN CARALLEU Temporada 2004-2005 ENTRENAMENT I PREPARACIÓ FÍSICA PER A ESPORTS DE MUNTANYA… C/ dels Esports, s/n · 08017 Barcelona (Sortida 9 de la Ronda de Dalt) Tel. 93 203 78 74 · Fax 93 280 02 10 Correu electrònic: administracio@noucancaralleu.org www.claror.org UN PROJECTE INNOVADOR I AMBICIÓS El col·lectiu d’esportistes de muntanya ha anat prenent consciència de la necessitat d’entrenar-se durant la setmana per tal de millorar el rendiment i evitar lesions a les sortides de cap de setmana. I ara la pràctica d´esports de muntanya a Barcelona ja és un fet: Can Caralleu és el centre esportiu idoni per als amants de la natura que volen preparar-se per gaudir encara més de les sortides a la muntanya i les curses de fons. Té un magnífic entorn natural i l’equipament esportiu més adient: Pista d’atletisme i annex, i circuit d’entrenament a l’aire lliure: Parc de l’Oreneta i Carretera de les Aigües. Pavelló amb equipament específic per a l’entrenament d’esports de muntanya. Sala de fitness amb material per treballar a nivell muscular i cardiovascular. Rocòdrom cobert amb vies d’iniciació, de perfeccionament i diferents desploms. Boulder A més, l’oferta d’activitats és dissenyada i executada per un excel·lent grup de professionals, i pensada tant per amateurs com per a esportistes en competició, a tots nivells i condicions. El programa d’entrenament combina el treball a la instal·lació durant la setmana amb entrenaments i sortides de cap de setmana en espais naturals. 1 dia a la setmana: 16,70 e/mes 2 dies a la setmana: 26,90 e/mes 3 dies a la setmana: 33,70 e/mes 4 dies a la setmana: 39,00 e/mes MUNTANYA · CURSES DE FONS TREKING CURSES DE FONS MARATÓ AVENTURA… Ajuntament de Barcelona Districte de Sarrià-Sant Gervasi

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.